Ma Jácint napja van.

MKFE-kezdeményezés: kitáblázzák a Citadella buszparkolóit

Pencz Zoltán, a Személyszállítási Tanács elnöke levélben hívta fel a Citadella buszparkolóját üzemeltető I. kerület rendőrkapitánya és a szolgáltató figyelmét a területen tapasztalható áldatlan állapotokra. A kezdeményezésre gyors válasz érkezett az illetékesektől: a kandeláberekre hamarosan buszvárakozóhelyekre utaló jelzőtáblákat helyeznek el, az útburkolatra pedig „Busz” feliratokat festenek fel.


Budapest egyik kiemelt turistalátványossága, a Citadella körül vannak ugyan kijelölt parkolóhelyek, de ezeket gyakran személyautók foglalják el. Az MKFE több személyszállító tagvállalkozása is jelezte, hogy sokszor akkora a káosz, hogy a helyszínen lévő rendőrök sem nagyon tudják elirányítani a feltorlódott járműveket a helyszűke miatt.

Pencz Zoltán, a Személyszállítási Tanács elnöke levélben hívta fel a Citadella buszparkolóját üzemeltető I. kerület rendőrkapitánya és a szolgáltató figyelmét a területen tapasztalható áldatlan állapotokra.

A levelet a Rendőrkapitányság a Budapest Közúthoz továbbította, ahol támogatták az MKFE javaslatait, és ígéretet tettek arra, hogy a kandeláberekre buszos várakozóhelyekre utaló jelzőtáblát helyeznek ki, valamint az útburkolaton „Busz” feliratokat festenek fel.

A Budapest Közút válaszlevelét  INNEN töltheti le.

MKFE Kommunikáció

 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.