Ma Vazul napja van.

TimoCom: zárt felhasználói csoport csak MKFE-tagoknak!

A TIMOCOM és az MKFE zárt felhasználói csoport létrehozásáról állapodott meg, amelyben a feltöltött fuvarfeladatokat az MKFE csoporttagságot szerzett tagvállalkozásai tudják elérni a megbízó által beállított időkorláton belül. Az MKFE zárt felhasználói csoportba minden egyesületi tag jelentkezhet, a belépésnek nem feltétele élő TIMOCOM-előfizetés megléte. Ha Ön is szeretne a csoport tagja lenni, küldje vissza a jelentkezési adatlapot, hogy aktiválhassuk hozzáférését! Regisztráljon minél előbb, és használja új szolgáltatásunkat!


A zárt felhasználói csoport célja, hogy a megbízók és a fuvarozók egy bizonyos ideig (a beállítás a fuvarfeladat feltöltőjének a jogosultsága) a teljes TIMOCOM felhasználói körtől elkülönítve, annál jóval szűkebb körben, közvetlenül érhessék el egymást. Ettől azt várjuk, hogy a megbízások egy előzetesen már ellenőrzött körből érkeznek, és közvetlenül azoknál — a szintén ellenőrzött fuvarozóknál — landolnak, akik a szállítást végzik: ezzel a fuvardíj teljes egészében náluk realizálódhat. A zárt csoport garancia lehet arra is, hogy a tagjaivá váló megbízók és a magyar fuvarozók korrekt üzleti magatartást tanúsítanak, s minőségi szolgáltatásra számíthat mindkét fél. A belépésnek a mellékelt adatlap kitöltésén és a tagdíj befizetésén túl feltétele a TIMOCOM és az MKFE előzetes elbírálása is.


DÍJAK:

A csoporttagság havidíjjal jár, amelynek összege 20 euró+áfa. A tagdíjat az MKFE Szolgáltató Kft.-hez kell megfizetni, ezért a tagság feltétele az MKFE Szolgáltatóval létrejött szerződés aláírása is. Tört hónapban csak tört díjat kell fizetni! Ha Ön a tárgyhónap második felében (hónap 16. napjától) kíván csatlakozni a csoporthoz, akkor csak 10 euró + áfa díjat kell fizetnie. Az egész hónapra vonatkozó díj (hónap 1–15. közötti belépéssel) változatlanul 20 euró +áfa. A számlakiállításra (elektronikus úton) előzetesen, minden hónap 20-án kerül sor, 8 napos fizetési határidővel. A díjfizetés megtörténte után a tag következő havi előfizetése rendezett, a csoporttagsága aktívvá válik, vagy meglévő tagság esetén aktív marad. A díjfizetés elmulasztása a zárt felhasználói csoport tagság felfüggesztésével jár (a díj megfizetését követően a reaktiválás 1 munkanapon belül megtörténik).


A zárt csoportba fuvarozók és megbízók, illetve olyan fuvarozók jelentkezést várjuk, akik esetenként fuvarfeladatokkal is megjelennek a TIMOCOM felületén.


Célunk, hogy a csoportot kimondottam megbízói (akár nem MKFE-tag) szereplőkkel bővítsük, ezért az ő jelentkezésüket is várjuk a csoporttagsághoz!


Amennyiben Ön is be kíván lépni a TIMOCOM-MKFE zárt felhasználói csoportba, kérjük, hiánytalanul töltse ki a mellékelt jelentkezési adatlapot és a megbízási szerződést, és azokat szíveskedjen megküldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre!


Fontos tudnivaló, hogy a TimCom fenntartja magának a jogot, hogy előzetes bevizsgálás és a vállalkozás előtörténete alapján visszautasítsa a zárt felhasználói csoporthoz való csatlakozást!


További kérdés esetén keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségen:

Papp-Lestár Judit
06 (20) 298 2939


adatlap és megbízási szerződés »

 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.