Év Vállalkozója Díjat kapott Ignácz József Péter és Pencz Zoltán

2017. december 04. hétfő, 15:49
December 1-jén, a Vállalkozók Napja alkalmából adták az Év Vállalkozója Díjat. A rangos elismeréseket Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és a díjat alapító Demján Sándor, a Vállalkozók Országos Szövetségének (VOSZ) elnöke adta át, mások mellett az MKFE két vállalkozójának, Ignácz József Péternek és Pencz Zoltánnak.

 

Idén összesen 68 jelölt vehette át az Év Vállalkozója Díjat. A díjazottak között volt Ignácz József Péter, az MKFE elnökségének tagja, aki 1979 óta tevékenykedik árufuvarozó vállalkozóként, de gépjármű-technikai és logisztikai vezetőként más cégekben is kamatoztatta szakmai tudását. Ignácz József cégvezetőként – ha szükséges –, a mai napig vezeti 10 kamionjának egyiket, ha szükséges. 2008 óta sokat dolgozik a fuvarozói szakma elismertségéért, régi hírnevének visszaszerzéséért, valamint a piacvédelem előmozdításáért a magyar fuvarozók versenyképességének megőrzése érdekében.

A másik kitüntetett Pencz Zoltán az MKFE személyszállítási társelnöke, aki 1991 óta foglalkozik közúti személyszállítással, mintegy 10 éven keresztül autóbuszvezetőként, illetve különböző közlekedésszervezői munkakörökben és személyszállítási szakfeladatokat ellátva szerezte szakmai tapasztalatait. 1998-ban, másodmagával, egyetlen autóbusszal alapította meg saját cégét, amelynek szakmai vezetője is egyben, s mára 17 különböző férőhely-kapacitással bíró járművel rendelkezik. Pencz Zoltán 2014 óta aktívan képviseli a fuvarozói szakma érdekeit.

A kitüntetett kollégáknak szívből gratulálunk, további munkájukhoz sok sikert, jó egészséget kívánunk!


(Fotó: Illyés Tibor/MTI)

 

MKFE kommunikáció