NÚSZ: adatpontosítási felhívás minden regisztrált ügyfélnek – határidő február 28.

2018. február 05. hétfő, 11:48

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy a számlázás és a számlázásról történő adatszolgáltatásról szóló törvény által előírt működés és a 2018. július 1-vel bevezetésre kerülő on-line adatszolgáltatás elengedhetetlen feltétele, hogy a regisztrált profilban beállított személyes és számlázási adatok pontosak és aktuálisak legyenek, ezért szükséges ezen adatok felülvizsgálata. Az adatfrissítés határideje 2018. február 28., szerda.

NÚSZ Zrt. arra kéri Tisztelt Ügyfeleit, hogy belépve saját regisztrációs felületükre az alábbi elérési útvonalon található (Profil/Címadatok/Számlázási címek szerkesztése) menüpontban szíveskedjenek elvégezni a korábban megadott regisztrációs adatok teljes körű pontosítását, különös tekintettel a számlán szereplő vevői adatokra, ezen belül kiemelten a cégnévre, az adószámra és irányítószámra.

A több regisztrációval is rendelkező Ügyfelek az adatpontosítást és módosítást valamennyi aktív, használatban lévő folyószámla esetében végezzék el!

Az ellenőrzést és a szükség szerinti javítást 2018. február 28-ig kell elvégezni!

További segítség és információ:

NÚSZ telefonos ügyfélszolgálat (0–24): +36 (36) 587 500-as számon

Webes információk ITT>>

 

MKFE kommunikáció