Ma Ervin napja van.

Folytatódik az M7-es autópálya felújítása Siófok térségében

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. közleménye szerint 2019. március 1-től folytatódik az M7-es autópálya felújítása. A tavaszi időszakban az autópálya Letenye felé vezető oldalán kezdődnek munkálatok a 90-es és a 111-es kilométerszelvények között. A rekonstrukció  sávelhúzás és átterelés mellett valósul meg.


2019. március 1-től május 9-ig a 96-os és a 102 kilométerszelvények között – a tavalyihoz hasonló – sávelhúzás és sebességkorlátozás mellett zajlanak a munkálatok. Siófok felé 1, míg Budapest felé 2 sávon haladhat majd a forgalom.  Ebben az ütemben a Siófok-Sóstói csomópontot és a Szabadi pihenőhelyet is részlegesen lezárják. A 90-es és a 96-os kilométerszelvények között helyenként további kisebb korlátozásokra is számítani kell. Az átfogó felújítási munkák során a kivitelezők az érintett szakaszon a teljes, Letenye felé vezető pályaoldalt felújítják.

A felújítás utolsó ütemét várhatóan 2019. szeptember 2-től kezdik és a tervek szerint október 27-ig be is fejezik.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében, hogy a munkaterületen érvényes ideiglenes sebességhatárokat mindenképpen tartsák be! Tekintettel arra, hogy a felújítási munkák idején hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ajánlott még indulás előtt tájékozódni a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a www.utinform.hu weboldalon.


(forrás: Magyar Közút Nonprofit Zrt)


MKFE kommunikáció
Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.