Ma Dénes napja van.

Sportesemény és forgalmirend-változás Budapesten

Főként a budapesti kisáruszállítóknak és áruterítőknek hasznos tudnivaló, hogy az előttünk álló, 2020. október 10-11-i hétvégén több eseményből álló futóverseny-sorozat lesz Budapest belső városrészében, mely területlezárással és forgalomkorlátozással jár.


A 35. SPAR Budapest Maraton Fesztivál keretében szombaton és vasárnap több versenyszámban indítják a mezőnyöket. A futók útját kétszáz jelzőőr, forgalomirányító és rendőr biztosítja.


Lezárásokra és korlátozásokra kell számítani a Pázmány Péter sétányon, a Budai alsó rakparton, az Alagút utcában, a Bem rakparton, a Clark Ádám téren, a Fő utcán, a Jégverem utcában, a Lánchíd utcában, az Attila úton, a Várkert rakparton, az Ybl Miklós téren, a Döbrentei téren, a Műegyetem rakparton, a Szt. Gellért rakparton, a Szt. Gellért téren, a Budai alsó rakparton, a Műegyetem rakparton, a Budai alsó rakparton, a Jászai Mari térnél, az Újpesti rakparton, a Szent István parknál, a Pesti alsó rakparton, a Közraktár utcánál, a Fővám téren, a Szabadság-hídon, az Árpád-hídon és a Margit-hídon.


részletek és térképes nézet (forgalmivaltozasok.hu) »

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.