Ma Gedeon napja van.

DPF-tisztítás: spóroljon havonta akár 70.000 forintot járművenként!

A gépjárművek üzemanyagfogyasztásának normalizálása egyre fontosabb a fuvarozó vállalkozásoknak. A magas gázolajárak miatt meg kell találni és ki kell használni azokat a lehetőségeket, amelyek hatékonyan segítik a költségek csökkentését.


Az üzemanyagfogyasztás optimalizálásának egyik hatékony eszköze az idejében elvégzett DPF-tisztítás. Ezzel nemcsak a jármű teljesítménye és problémamentes futásteljesítménye növelhető, hanem jól érzékelhető fogyasztáscsökkenést is eredményez. Mivel az utóbbi hónapokban drasztikusan megnőtt az új járművek beszerzési ideje, egyre több cég szembesülhet azzal, hogy a flottafrissítésre akár 1-1,5 éves csúszással kerülhet csak sor. Az üzemeltetett járművek megnövekedő futásteljesítménye különösen indokolja a DPF tisztítást, hiszen az üzemanyagfelhasználás optimalizálása mellett ezzel megelőzhetők a szűrő eltömődéséből fakadó váratlan, és akár milliós összegű javítási, mentési költségek.


A DPF-tisztítás pozitív hatásait számos fuvarozó vállalkozás igazolta már vissza, legutóbb a K&V Kft. járművein tapasztalt eredményeket osztotta meg velünk a társaság vezetője.


A K&V Kft. a DPF Klinika visszatérő ügyfele, a közelmúltban ez a cég is azzal szembesült, hogy az új járművek meghosszabbodott szállítási határidői miatt nem tudják a flottát a tervezett időben megújítani. Az üzembiztonság fenntartása és a várható üzemanyagmegtakarítás reményében ezért a járműveken megtörtént a DPF tisztítás, és a cég az érintett nyergesvontatók üzemanyagfelhasználását rendszeresen elemezte.


A programozott DPF-tisztításon 4 éves, kb. 400.000 km-t futott járművek vettek részt. Egy-egy jármű mintegy 10–11 ezer km-t fut havonta. A K&V Kft. tájékoztatása szerint 1-1,5 l/100 km fogyasztáscsökkenést tapasztaltak a DPF-tisztítást követően, ami a fenti futásteljesítménnyel kalkulálva kb. 130 liter üzemanyag-megtakarítást jelent havonta. Ez forintban kifejezve, és a mai üzemanyagárakat figyelembe véve nagyjából nettó 70.000 forint.


A DPF-tisztításnak tehát fontos szerepe van a költségcsökkentésben, de a 3-4 éves járműveknél a váratlan meghibásodás esélyét is drasztikusan csökkenti.


Ne habozzon, tervezze meg Ön is járműparkja DPF tisztítását, és ütemezze be a rövid leállást is jelentő karbantartást a következő hetekre. Válassza megbízható partnerünket, a DPF Klinikát, hiszen az MKFE tagvállalkozási kedvezményesen vehetik igénybe a szolgáltatást, így a befektetett összeg már egy hónap alatt megtérülhet!


aktuális MKFE-kedvezmények »


A DPF klinika partnerszervizei vállalják a szűrők kiszerelését, ha a fuvarozóknak erre nincs lehetőségük. A karbantartás során az eltömődés miatt kimozdult szűrőket az eredeti pozíciójukba helyezik vissza. A megtisztított szűrőket az MKFE-tagoknak az ország egész területén díjmentes visszaszállítják, a munkára 1 év teljeskörű garanciát vállalnak, üzemórától és futásteljesítménytől függetlenül!


Amennyiben felkeltette érdeklődését a lehetőség, hívja a DPF Klinikát! Ne felejtse jelezni MKFE-tagságát a kedvezmény érvényesítése miatt!



KAPCSOLAT:

DPF Klinika
mobil: 06 (30) 9783 260
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
honlap: www.dpfklinika.hu

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.