Ma Brigitta napja van.

Reptéri forgalomkorlátozás turistabuszoknak

2023. november 3-tól (péntektől) a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér közúti előterén a parkolótechnológiai berendezések cseréjét végzik, ezért november végéig ideiglenes forgalmi változás lép életbe. A buszok nem hajthatnak fel a terminál épülete előtti indulási szintre.


Az „arrival pick up-on, azaz az érkezési szint külső ívén már korábban megszűnt a buszok behajtása, ebben változás nem várható.


A buszok a „Busz Terminál” területén tudják felvenni vagy leszállítani utasaikat. Az utascser ezen a területen kényelmesen és biztonságosan történhet meg.


A „Busz Terminál” közvetlenül a „Terminál 2” előtt helyezkedik el, 1 perc sétára 2A és 2B Termináltól. A „Busz Terminált” az utasok fedett járdán, lépcsőn, illetve rámpán közelíthetik meg.


A 8 kocsiállásos „Busz Terminál”, a turbókörforgalmat a Terminál 2 irányába, a második kijáraton elhagyva, egyenesen haladva közelíthető meg. A „Busz Terminálnak” és a G portának közös bejárata van.


A parkolóban 10 perc díjmentes parkolás biztosított, azt követően a parkolás óradíjas. A teljes parkolási díj kifizetése után a parkoló legfeljebb 10 percig használható további díjfizetés nélkül.


buszterminál
idő díj (Ft)*
0 - 10 perc 800
11 - 30 perc 1.500
31 - 60 perc 2.800
2 óra 5.000
3 óra 7.000
4 óra 9.000
+ egy óra +2.000

* 10 perc türelmi idő egy napon belül csak az első két behajtás alkalmával érvényesíthető, a harmadik behajtás azonban (bármely parkolóban, az utasfelvételi és -kiszállítási területeket is beleértve) már díjköteles.


térképes nézet »

Forrás: Budapest Airport

 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.