Ma Koppány napja van.

MKFE Közúti Közlekedési Akadémia Kft. ügyvezető és iskolavezető — pályázati felhívás

Az 1965-ben alapított, nemzetközi hátterű Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete pályázatot hirdet az Egyesület kizárólagos tulajdonában lévő MKFE Közúti Közlekedési Akadémia Kft. ügyvezető-iskolavezető állásának betöltésére.





Ha kiváló szervező, jó kommunikációs és problémamegoldó képességekkel rendelkezik, naprakész ismeretei vannak a közúti közlekedési szakemberképzés aktuális helyzetéről, innovatív gondolkodású, precíz és önálló a munkavégzésben, akkor várjuk önéletrajzát, 30 napnál nem régebbi erkölcsi bizonyítványát és fizetési igényével kiegészített motivációs levelét a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre 2019. július 15-ig.


Főbb feladatok:

Az általános ügyvezetői és iskolavezetői feladatokon kívül az MKFE Közúti Közlekedési Akadémia üzleti és képzési tervének elkészítése – különös tekintettel a közúti közlekedési szakemberképzés piacán várható változásokra –, a tulajdonossal előzetesen egyeztetett, az MKFE érdekeinek megfelelő stratégia kidolgozása. Kapcsolatok ápolása a partnerekkel, új partnerek felkutatása, új szolgáltatások kidolgozása, bevezetése - elsősorban az MKFE tagvállalkozásai igényeinek figyelembevételével.


Azáltal, hogy a pályázó a pályázatát benyújtja, önkéntes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy a pályázat kiírója a pályázatban és az annak részét képező önéletrajzban, valamint az erkölcsi bizonyítványban szereplő adatokat a pályázat elbírálása érdekében kezelheti. A pályázat kiírója, mint adatkezelő tájékoztatja a pályázót, mint érintettet, hogy a pályázatok elbírálását követően a benyújtott pályázat és az annak részét képező önéletrajz, valamint az az erkölcsi bizonyítvány megsemmisítésre kerül. A pályázat kiírója, mint adatkezelő tájékoztatja a pályázót, mint érintettet, hogy az adatkezelés jogalapja: GDPR 6. cikk (1) bek. a) pontja szerinti hozzájárulás.


Az álláshoz tartozó elvárások:

teljeskörű megfelelés a 24/2005 GKM rendeletben előírt elvárásoknak,
a jelölt szerepeljen a közlekedési minisztérium (ITM) iskolavezetői névjegyzékében,
több éves iskolavezetői tapasztalat,
a tulajdonossal előzetesen egyeztetett, az MKFE érdekeinek megfelelő stratégia kidolgozása és a tulajdonossal egyeztetett végrehajtása,
éves beszámoló és költségvetés összeállításában szerzett gyakorlat,
céggazdálkodás tervezésében szerzett gyakorlat,
üzleti szemlélet, gazdasági hozzáértés,
kreatív, innovatív gondolkodás,
megbízhatóság, pontosság,
kiváló szervező- problémamegoldó és koordinációs készség.


Az állás betöltéséhez előnyt jelent:

angol nyelvtudás,
további idegen nyelv ismerete,
közúti közlekedési szolgáltatói területen szerzett egyéb tapasztalat.


Amit kínálunk:

versenyképes fizetés,
célfeladathoz kötött prémium,
céges mobiltelefon használat,
céges laptop,
éves cafeteria keret.


Munkavégzés helye:

1149, Budapest Egressy út 77.

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.