Ma Gedeon napja van.

SkyCU Légimentő és Légi Betegszállító Egyesület

A teljes egészében független és nonprofit egyesület 2021-ben olyan magánszemélyek kezdeményezésére jött létre, akiknek sok éves tapasztalata van a repülésben és a légi betegszállításban egyaránt. Több mint 10 éves tapasztalatuk azt mutatta, hogy külföldre utazáskor az utasbiztosítás megléte önmagában még nem nyújt teljes fedezetet, főleg, ha komolyabb balesetről van szó. A külföldön történő egészségkárosodás esetén egy beteg hazaszállításának költségei tetemesek lehetnek, és a döntés során az orvosszakmai és/vagy földrajzi szempontokat gyakran felülírják gazdaságossági tényezők. Mostantól az MKFE tagjai is gondoskodhatnak maguk, családjuk vagy munkavállalóik biztonságáról – kedvezménnyel!


A SkyCU tagság abban segít, hogy az érvényes tagsággal rendelkező tagjai számára – akár van utasbiztosításuk, akár nincs – egy esetleges külföldi, légi betegszállítási igénylő egészségkárosodást követően fix, százalékos kedvezményt biztosít a hazaszállítás költségeiből a költségviselőnek, legyen az akár az utas biztosítója, akár annak hiányában például egy családtag. Célunk ezzel a támogatással javítani az indokolt esetben történő légi betegszállításhoz való hozzáférést, ösztönözve a biztosítókat is a döntés során, hogy ezt a szállítási formát részesítsék előnyben más módokkal szemben.

Egyesületünk céljai között van a légi betegszállítási kapacitás nyújtásai tagjai számára, a légimentés és légi betegszállítás, valamint 2022-től egy ösztöndíj-programon keresztül támogatást nyújtani a jövő orvosai számára, akik ma orvostanhallgatóként erejükön, lehetőségeiken felül tesznek azért, hogy orvossá váljanak.

     


A tagság akár magánszemélyeknek, akár cégeknek elérhető, és előnyökkel jár mindenkinek, aki utazik és fontos számára, hogy utazás során gondoskodjon magáról és családtagjairól, felelős vállalatvezetőként gondoskodik kollégáiról. Azoknak is figyelmébe ajánljuk, aki elkötelezett és felelősséget érez a ma légimentéséért, a légi betegszállítás magas szintű ellátásáért vagy aki támogatni szeretné a jövő orvosait, orvosgenerációját.

Az MKFE tagjai a SKyCU mennyiségi (biztosítottak létszáma) kedvezményén felül további 5% kedvezményt kapnak!

A SKyCU Légimentő és Légi Betegszállító Egyesület a két tagdíj-csoportra (alap és premium) kalkulált számai a következő képen néznek ki:

Alap tagdíj esetén:

Az egyéni tagdíjakból az induló minimum 10% mennyiségi vállalati kedvezmény felett MKFE-tagoknak (a tagi kód megadásával) +5%

Prémium tagdíj esetén:

Az emelt tagdíjból 10 főtől a 20%-tól induló kedvezmény felett az MKFE-re hivatkozva (a tagi kód megadásával) további +5%

További részletek és ajánlatkérés: www.skycu.org


MKFE Kommunikáció

(X)

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.