Ma Valéria napja van.

MKFE MOL Gold kártyával nincs korlátozva a tankolható gázolaj mennyisége

A MOL a kormány üzemanyagárazásra vonatkozó rendeletének kihirdetését követően új szabályokat vezetett be a töltőállomásain. A korlátozások azonban nem vonatkoznak az MKFE tagvállalkozások által is használható MOL Gold Europe kártyával gépjárműbe történő tankolásokra. Ha még nincs MKFE MOL Gold Europe kártyája, kattintson IDE» és igényelje most!


A zavartalan üzemanyagellátás érdekében a MOL 2022. március 2-án 00:00 órától átmeneti jelleggel az alábbi intézkedéseket vezette be valamennyi töltőállomásán:            

Normál kútoszlopokon történő bármely tankoláskor (személygépjármű, kisteherautó, tartály, kanna, hordó stb.) 100 literben maximalizálják az egyszeri vásárláskor engedélyezett tankolási mennyiséget, bármilyen fizetőeszközzel történik a tranzakció rendezése. 

Nagyteljesítményű kútoszlopokon tartályba, kannába, hordóba, külső edényzetbe történő vásárlásoknál 500 literben maximalizálják az egyszeri vásárláskor engedélyezett tankolási mennyiséget, bármilyen fizetőeszközzel történik a tranzakció rendezése.  

A MOL Gold Europe üzemanyagkártyával történő fizetés esetén a gépjárműbe történő tankoláskor nincs mennyiségi korlátozás a nagyteljesítményű kútoszlopokon. 
      

Még nincs MKFE-MOL Gold Europe üzemanyagkártyája?
Kattintson, és rendelje meg most»!

További tájékoztatás a MOL-kártyával és a kedvezményekkel kapcsolatban:

Pataki Bianka
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 (1) 252 0688/296

 

 

 

MKFE Kommunikáció

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.