Ma Alexandra, Erik napja van.

Tájékoztató a 2023. évi KGFB-kampányról

Tisztelt MKFE Tagunk! Ha az Ön KGFB biztosításának évfordulója az év végére esik, kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbi rövid tájékoztatót! A legkedvezőbb biztosítási konstrukciót keresi? Kérjük, ne mondja fel automatikusan az élő szerződését, hanem előzetesen térképezze fel a lehetőségeit! A haszongépjármű biztosítások területén nagy szakértelemmel és piaci rálátással rendelkező MKFE Biztosítási Alkusz Kft. ebben készségesen áll az Ön rendelkezésére! Keresse bizalommal munkatársainkat, hogy 2023-ra garantáltan a legjobb feltételekkel köthesse meg gépjármű felelősségbiztosítását.


Tisztelt Tagunk! Mint azt bizonyára tudja, a 12 hazai biztosítótársaság legkésőbb 2022. november 2-ig hirdeti ki tarifáit, ezzel kezdetét veszi az év végi kgfb-kampány. Az érintett ügyfelek ezt követően tudják egybevetni a piacon elérhető további lehetőségeket a meglévő biztosítójuk által megajánlott 2023-as díjjal, amelyet legkésőbb 2022. november 11-ig kell megkapniuk postai vagy elektronikus úton.

Figyelem! Ne mondja fel automatikusan az élő kötelező biztosítását abban a reményben, hogy kedvezőbb díjat fog találni. A mai jogszabályi környezet nem teszi lehetővé a szabad árképzést, de ez nem jelenti azt, hogy körültekintő előzetes vizsgálódást követően ne lenne érdemes felülvizsgáltatni a biztosítási díjakat. Ebben tud Önnek szakértő támogatást nyújtani az MKFE Biztosítási Alkusz Kft.

Keressen minket bizalommal, kérjen ajánlatot tőlünk!

A biztosítások felmondásának határideje 2022. december 1., a 2023-as évre történő újrakötésről legkésőbb  december 31-ig kell gondoskodni. KGFB szerződésének újbóli megkötését mégse hagyja az utolsó pillanatra! Javasoljuk, hogy a kötelező biztosítással kapcsolatos ügyeit karácsony előtt bonyolítsa le.

Keressen minket most, hogy már november első napjaiban megküldhessük Önnek személyre szóló ajánlatunkat!

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
mobil: 06 (20) 324-6155

 

Budapest, 2022. október 24.

Üdvözlettel:

az MKFE Biztosítási Alkusz Kft. csapata

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.