Ma Gedeon napja van.

Műszaki ok miatt üzemszünet a budapesti MKFE irodában

Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat és Ügyfeleinket, hogy a budapesti MKFE irodában technikai ok miatt 2022. október 25-én (kedden) szünetel az ügyfélfogadás.


Tisztelt Tagjaink és Ügyfeleink! Az elektromos hálózatban keletkezett hiba elhárítása miatt 2022. október 25-én (kedden) nem lesz áram az MKFE Egressy úti székházában. A közműszolgáltató tájékoztatása szerint a hibaelhárítás a délutáni órákig elhúzódhat. Felhívjuk a figyelmüket, hogy az áramkimaradás miatt 2022. október 24-én szünetel az ügyfélfogadás a budapesti MKFE irodában! Ez idő alatt le kell állítani az Egyesület szervereit is, ezért az áramkimaradás alatt nem lesz elérhető a www.mkfe.hu weboldal sem.

Felhívjuk az MKFE Biztosítási Alkusz Kft. Tisztelt Ügyfelei figyelmét arra, hogy az üzemszünet ideje alatt sürgős esetben az Alkusz Kft munkatársait az alábbi telefonszámokon érhetik el:
06 (20) 324-6155
06 (20) 489-7319



Bízunk benne, hogy az üzemzavar elhárítása mielőbb megtörténik, és így 2022. október 26-n (szerdán) már a megszokott ügyfélfogadási rendben várjuk Tisztelt Tagjainkat és Ügyfeleinket.

Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk!

MKFE Kommunikáció
Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.