Ma Ervin napja van.

Csalók ígérnek üzemanyagot a MOL nevében - ne fizessen!

Több ezer liter gázolaj kiszállításának lehetőségével kecsegtető leveleket küldenek ismeretlen csalók mások mellett MKFE tagvállalkozásoknak is, ezért kérjük, hogy minden ilyen típusú megkeresésnél körültekintően járjon el! Ha nem a megszokott MOL üzletkötője veszi fel Önnel a kapcsolatot, vagy nem a megszokott „.hu” végződésű e-mail címről kap levelet, vagy nem a megszokott telefonszámról, hanem pl. 21-es körzetszámú telefonról keresik, vagy ilyen számot adnak meg kontaktnak, ne dőljön be, csalók állnak a háttérben!


Az MKFE jelezte a MOL Nyrt. felé is a visszaéléseket. A MOL megteszi a szükséges lépéseket, átadja a bizonyítékokat a nyomozó hatóságoknak, hogy minél előbb felgöngyölíthessék a csalások hátterében álló személyeket. A MOL egyben kéri azokat az ügyfeleket, akik hasonló leveleket kaptak, hogy a leveleket, PDF dokumentumokat küldjék meg dedikált MOL üzletkötőjüknek, vagy ha ilyen nincs, akkor az MKFE titkársága részére.

Felhívjuk azoknak az új – idén szerződött – MOL partnereknek a figyelmét, akik az elmúlt időszakban nem kaptak üzemanyagot a magyar olajtársaságtól, hogy elsősorban őket célozhatják meg a csalók az ajánlataikkal. Kérjük, hogy ilyen megkeresés esetén minden esetben egyeztessenek a MOL hivatalos területi képviselőjével is, hogy teljes mértékben kizárható legyen a visszaélés.

A csalók által kiküldött levelek megtévesztőek, arculati elemeik egyeznek a MOL dizájnjával, de mások mellett a feltüntetett telefonszámok és a számlán szereplő bankszámlaszám sem egyezik a MOL hivatalos adataival.


Ha ilyet kap, ne dőljön be, kérdéseivel keresse MOL-os üzletkötőjét!

A csalók által küldött hamis levél »
A csalók által küldött hamis számla »


MKFE Kommunikáció

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.