Ma Adrienn, Mária napja van.

Forma-1 fogalomkorlátozásokkal (2024)

2024. július 18-21. között rendezik meg idén a Forma-1 Magyar Nagydíjat. A közlekedőknek ezért pénteken, szombaton és vasárnap Mogyoród térségében forgalomkorlátozásokra kell számítaniuk, mely az M3-as autópályát is érintheti. A háromnapos eseményre háromszázezer nézőt várnak.


A rendezvény programjai alatt a környező utakat a rendőrség fogja biztosítani. Korlátozás és forgalmi rend-változás lép életbe Szilasligeten, Mogyoródon, valamint az M3-as autópálya közeli szakaszán. Az egyes utak és utcák egyirányúsításáról a rendőrség dönt.


A sportesemény legkiemelkedőbb része a vasárnap 15:00 órakor kezdődő futam lesz. A környékbeli közutakon ezért a verseny előtt és 17:00 óra után torlódásokra kell készülni. Számolni kell azzal is, hogy a verseny végeztével az összes néző egyszerre kíván majd hazaindulni, így az arra közlekedőknek hosszabb menetidővel kell kalkulálniuk.


Magyarországon a kamionstop ezen a hétvégén a szokásos nyári rend szerint szombaton 15:00 órakor kezdődik, és vasárnap 22:00 óráig tart.


az ORFK közleménye a forgalmi rend változásáról »

 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.