Ma Ivó, Milán napja van.

A mai napon közös megegyezéssel távozott az MKFE munkaszervezetéből Bende Zoltán

Tisztelt MKFE Tag!

Közel 8 év után a mai napon, közös megegyezéssel távozott a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének munkaszervezetéből Bende Zoltán, a Személyszállítási és Árufuvarozási Tanács titkára.


Az elmúlt időszak gyökeres változásokat hozott az Egyesület életében. Az MKFE a jövőben még hatékonyabb, eredményesebb és proaktívabb hozzáállással kívánja képviselni a hazai áru- és személyszállító szakma, ezen belül különösen az MKFE tagjainak érdekeit. A célunk az, hogy a magyar fuvarozók a hazai és a nemzetközi piacon mind jobb pozíciót vívjanak ki maguknak, javítva ezzel a szakma versenyképességét – legyen szó a jogszabályi háttér kedvezőbb alakulásától egészen a piacszerzési feltételek javításáig.

Az MKFE érdekérvényesítési képességének elengedhetetlen feltétele, hogy tagjaink – különös tekintettel a vezetőségre –, teljes odaadással, maximális fegyelemmel és lojalitással, továbbá az MKFE alapszabályának megfelelő titoktartással végezzék a munkájukat. A szervezetben folyó minden tevékenységünk eredményessége múlhat ugyanis azon, ha ezeknek a feltételeknek nem felelünk meg.

Az MKFE vezetése ennek szellemében és olyan szakemberekkel kívánja folytatni a munkát, akik kizárólag a tagság és az Egyesület érdekeit szem előtt tartva tevékenykednek.

Az MKFE továbbra is nyitott a tagság minden észrevételére, ezért a jövőben is várjuk a működéssel kapcsolatos megkereséseket, kérdéseket, észrevételeket.

MKFE kommunikáció

Budapest, 2015. október 29.
Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.