Ma Koppány napja van.

DAS gépjárművezetői jogvédelem-biztosítás — fontos a személyi adatok egyeztetése!

Az MKFE Biztosítási Alkusz Kft. felhívja a DAS gépjárművezetői jogvédelem-biztosítás védelme alatt álló gépkocsivezetők munkáltatóinak figyelmét, hogy a gépjárművezetői állományba érkezők és az onnan távozók személyes adatait elengedhetetlenül fontos közölni Alkusz cégünkkel, ugyanis egy-egy káresemény után csak azok a sofőrök élhetnek kártérítési igénnyel, akiknek adatlapjuk szerepel a biztosító aktualizált nyilvántartásában.


A DAS gépjárművezetői jogvédelem-biztosítás olyan esetekre nyújt védelmet, mint például a gépjármű vezetésével kapcsolatos szabálysértés vagy bűncselekmény alapos gyanúja, közlekedési baleset okozása, jogosítvány bevonása, vagy a raktérben megbújt bevándorlók miatt a jóhiszemű járművezető ellen foganatosított hatósági intézkedés.


Alkusz cégünkön keresztül a DAS-nál azért fontos egy-egy vállalkozás gépkocsivezetői állományának pontos nyilvántartása, mert ennél a biztosítási konstrukciónál a DAS a biztosítottakat nem cégnév szerint, hanem a járművezetőket egyenként, nevük és vezetői engedélyük száma szerint tartja számon. A jogvédő iroda csak akkor tud segíteni, ha a társaságnak a munkaadó pontosan bejelenti új alkalmazottainak személyes adatait, és törölteti azokat, akik már nem dolgoznak nála.


A be- és kijelentést az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen lehet kérvényezni.


Kérjük, hogy az Önök érdekében a fentiekre szíveskedjenek fokozottan tekintettel lenni!


Mire jó a DAS gépjárművezetői jogvédelem-biztosítás? »


Üdvözlettel és balesetmentes közlekedést kívánva:

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.