Ma Hajnalka napja van.

Stratégiai megállapodás a szakminisztériummal

Stratégiai partnerségi megállapodás
az NFM és az MKFE között — az aláírást követő
azonnali kezdeményezésekkel

Hosszú előkészítést követően 2013. július 11-én hivatalossá vált a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) és az MKFE közti stratégiai partnerségi megállapodás.


A dokumentumot » Dr. Fónagy János parlamenti államtitkár és Dr. Vereczkey Zoltán, az MKFE elnöke látták el kézjegyükkel. (Írásunk a kép alatt folytatódik!)



A megállapodás lényege, hogy az MKFE az eddigiekhez képest is jelentősebb szerepvállaláshoz, közvetlen részvételi lehetőséghez jut az ágazati jogalkotásban, s nem utolsó sorban még érdemibbé válhat a jogalkotási, illetve módosítási kezdeményező szerepe.


Az aláírást követően — a NiT Hungary ügyvezető főtitkárával együtt — egyesületünk elnöke azonnali kezdeményezéssel fordult Németh Lászlóné miniszter asszony felé a használatarányos útdíjrendszer legjelentősebb hibáinak orvoslása érdekében. A 6 + 1 pontot tartalmazó levelet itt » olvashatják.


Dr. Vereczkey Zoltán ugyancsak azonnali kezdeményezéssel fordult a tárca vezetőjéhez a jogosulatlan fuvarozások hatékonyabb felszámolása érdekében. Levele itt » olvasható.

 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.