Ma Lukács napja van.

Supernova Intertrans — Leszállítjuk a fizetési határidőket is!

Szupergyors kifizetések új partnereinknek — Exkluzív ajánlat, 15 napos fizetési határidő! Csatlakozz fuvarozó alvállalkozóként a Supernova Intertranshoz, és élvezd az extra gyors kifizetéseket! Különleges ajánlatunk új partnereinknek: most villámgyorsan, mindössze 15 nap alatt kifizetjük a számláidat!


Válaszd ki, hogy mennyi ideig szeretnél élni a különleges ajánlatunkkal!

Ha spotos partnerként szeretnél csatlakozni hozzánk, akkor a 2024. október 15. és november 15. között teljesített* megbízásaidat mindössze 15 napos fizetési határidővel fizetjük ki!


Csatlakozom most »


Még többre vágysz?

Válj szerződött partnerünkké, és élvezd az exkluzív fizetési feltételeinket egészen 2024. december 15-ig! Így az október 15. és december 15. között teljesített megbízásaidra garantált a 15 napos fizetési határidő.


Csatlakozom most »


Egyszerű a képlet: teljesítsd a fuvart, gyűjtsd be az aláírásokat, töltsd fel a szükséges dokumentumokat és mi már dolgozunk is azon, hogy 15 napon belül megkapd a pénzed!


Ne hagyd ki ezt a kivételes lehetőséget! Jelentkezz most! »


* A fuvarozási megbízás „teljesítettnek” minősül, ha az alábbi feltételek teljesülnek:
Az áru a címzetthez megérkezett, és a címzett a fuvarozási dokumentumot (CMR) cégszerűen aláírta. A fuvarozási szolgáltatás során a fuvarozott áru sértetlen állapotban, az előre meghatározott időben érkezett meg. A fuvarozási megbízás elvégzése megfelelt a vonatkozó jogszabályi előírásoknak és a Supernova Intertrans által meghatározott követelményeknek.



Egyesületünk megjelenteti a hirdetést, azonban annak tartalmáért nem vállal felelősséget.

 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.