Ma Adalbert napja van.

TachoScan — könnyedén a vezetési és pihenőidőkkel és a minimálbér-kötelezettséggel

Gépjárművezetőinek munkaidő-nyilvántartásához, a vezetési és pihenőidők elemzéséhez Ön is használja a TachoScan szoftverét, mely immár arra is képes, hogy megjelenítse: melyik külföldi fuvarfeladat során köteles a munkaadó minimálbért fizetni neki, és melyik fuvarműveleteknél nem.


A Tachoscan olyan komplex, valóban 21. századi alkalmazás, melyet kifejezetten szállító és fuvarozó vállalkozások igényeire fejlesztettek ki. Használatával a fuvarozó vállalkozó egy helyen kezelheti a járművezetők tachográf-adatait, munkaidő-beosztását, sőt, a szoftver abban is segíti őt, hogy meg tudja állapítani, hogy a külföldre kiküldött busz- vagy kamionsofőrje nemzetközi útja során mely esetekben áll fenn minimálbér-kötelezettség.


A mobilitási csomag 2022-es változása sok újat hozott a külföldi kiküldetést illetően. A vállalkozásoknak könnyebbség, hogy egyszerre átláthatják a vezetési és pihenőidőkről szóló 561/2006/EK-rendelet szerinti megfelelést, és támpontot kaphatnak a külföldi minimálbér-fizetés kalkulálásához is.


tovább a termékismertetőre »

 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.