Ma Beáta, Izolda napja van.

Média

M1 Lébény Autohof Kamionparkoló, M1 exit 142 - MKFE tagoknak 20% kedvezmény!

Az MKFE egyesületi tagja, az Ön figyelmébe ajánlja az M1 autópálya mellett található M1 Lébény Autohof kamionparkolóját, ahol gépkocsivezetői biztonságban és kulturáltan pihenhetnek. Ha járművét és rakományát biztonságban szeretné tudni, valamint gépjárművezetőjének színvonalas, bekamerázott, biztonságos parkolót keres, válassza a kiemelkedően jó helyen található lébényi M1 kamionparkolót!

Kösse biztosításait az MKFE Biztosítási Alkusz Kft.-nél! Munkatársaink a fuvarozók igényeire szabott, valamint egyedileg kidolgozott biztosítási konstrukciókkal várják Önt!

Állami támogatás, elbírálás és pályázati kiírás nélkül!

Energiahatékonysági kedvezményt vehet igénybe gépjárműcsere és rendszeres gumiabroncsnyomás-ellenőrzés esetén, valamint akkor is, ha telephelyén vagy irodájában energetikai korszerűsítést hajt végre!

A Nemzeti Adó és Vámhivatal vámszakmai főigazgatója is köszönetét fejezte ki az MKFE főtitkárának az Engedély-ellenőrzési segédlet elkészítéséért. Bakai Kristóf Péter szerint a segédanyag jelentős mértékben támogatja a közlekedési engedélyek ellenőrzését végzők munkáját.

A vámszakmai főigazgató Karmos Gábor főtitkárnak címzett levelében kiemeli: különösen hasznos, hogy a kiadvány közérthetően, példákkal illusztrálva mutatja be az egyes okmányokra vonatkozó ismereteket. „A segédlet a jogszabályok szószerinti idézése helyett olyan hasznos információkat tartalmaz, amelyekből könnyen kiolvasható a követendő eljárás” – írja Bakai Kristóf Péter. A vámszakmai főigazgató egyben arról is tájékoztatta az MKFE-t, hogy a kiadványt elektronikus formában eljuttatta valamennyi olyan igazgatóság részére, amely a közlekedési engedélyek ellenőrzésében érintett lehet.

Bakai Kristóf Péter levelét teljes terjedelmében olvashatja.

MKFE Kommunikáció

Az MKFE weboldalára történő kattintással, a hírlevél, az AutóKözlekedés című újság és annak melléklete olvasásával, valamint az MKFE Facebook oldalára történő belépéssel a weboldal, a hírlevél, az újság olvasója, a Facebook oldal látogatója külön nyilatkozat nélkül elfogadja és tudomásul veszi, hogy a weboldal, a hírlevél, az újság és a Facebook oldal, valamint minden az MKFE kiadásában kezelt dokumentum teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll.

2018. május 25-én lépett hatályba a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról szóló 2016/679/EU rendelet. A GDPR-szabály minden uniós tagállamra nézve közvetlenül kötelező szabályokat tartalmaz, amelyekhez az adatkezelőknek alkalmazkodniuk kell, és tevékenységük belső szabályozását eszerint kell kialakítaniuk.

Magyar közúti fuvarozók Egyesülete (MKFE)

székhely: 1149 Budapest, Egressy út 77.

levelezési cím: 1576 Budapest, pf. 109

központi telefon: 06 (1) 252 0688

sajtókapcsolat: 06 (1) 252 0688/226

fax: 06 (1) 383 6307

kommunikációs menedzser: Árvay Tivadar

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Srágliné Kiss Emilia
marketing manager
+   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

.:.:: Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete ::.:.
1149 Budapest, Egressy út 77.

Telefon: +36 1 252-0688/226
Fax: +36 1 383-6307
http://www.mkfe.hu
Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.