Ma Dezső napja van.

HAVI KAMIONSTOP (EU+H)

Májusi közlekedési korlátozások Magyarországon — 2022

...a kamionstop tavaszi rendje szerint

2022 májusában Magyarországon a 7,5 tonna legnagyobb megengedett össztömeget meghaladó tehergépjárművek közlekedési korlátozása szombatonként 22:00 órakor kezdődik, és vasárnaponként 22:00 óráig tart. Mivel május 1. idén vasárnapra esik, ezért ez az ünnepnap most nem változtat a hétvégi tilalmi renden. A májusi hétvégéken a kamionstop belföldi és nemzetközi viszonylatban, valamint minden környezetvédelmi kategóriájú járműre egyaránt vonatkozik!

Májusi közlekedési korlátozások Európában — 2022

Teljes jogú tagjaink már le tudják tölteni az európai országokra vonatkozó 2022. májusi „közlekedési korlátozások” táblázatot. A lenti, nyomtatott korlátozási táblázathoz képest azonban változás mindig lehet; híroldalunkra és erre a linkre tanácsos időről időre visszalátogatni, mert itt tesszük közzé az időközben bekövetkezett változásokat.

Áprilisi közlekedési korlátozások Magyarországon — 2022

...március 1. óta a kamionstop tavaszi rendje szerint

2022 áprilisában Magyarországon a 7,5 tonna legnagyobb megengedett össztömeget meghaladó tehergépjárművek közlekedési korlátozása szombatonként (ill. ünnepnap előestéjén) 22:00 órakor kezdődik, és vasárnaponként (ünnepnapon) 22:00 óráig tart. A szakminisztérium Húsvétvasárnapról Húsvéthétfőre virradó éjjel szabad időablakot engedélyezett! Mivel véget ért a kevésbé szennyezők téli mentessége, így az áprilisi hétvégéken a kamionstop belföldi és nemzetközi viszonylatban, valamint minden környezetvédelmi kategóriájú járműre egyaránt vonatkozik!

Áprilisi közlekedési korlátozások Európában — 2022

Teljes jogú tagjaink már le tudják tölteni az európai országokra vonatkozó 2022. áprilisi „közlekedési korlátozások” táblázatot. A lenti, nyomtatott korlátozási táblázathoz képest azonban változás mindig lehet; híroldalunkra és erre a linkre tanácsos időről időre visszalátogatni, mert itt tesszük közzé az időközben bekövetkezett változásokat.

Márciusi közlekedési korlátozások Magyarországon — 2022

...március 1. óta a kamionstop tavaszi rendje szerint

2022 márciusában Magyarországon a 7,5 tonna legnagyobb megengedett össztömeget meghaladó tehergépjárművek közlekedési korlátozása szombatonként (ill. ünnepnap előestéjén) 22:00 órakor kezdődik, és vasárnaponként (ünnepnapon) 22:00 óráig tart. Február utolsó napján éget ért a kevésbé szennyezők téli mentessége, így a márciusi hétvégéken a kamionstop belföldi és nemzetközi viszonylatban, valamint minden környezetvédelmi kategóriás járműre egyaránt vonatkozik!

Márciusi közlekedési korlátozások Európában — 2022

Teljes jogú tagjaink már le tudják tölteni az európai országokra vonatkozó 2022. márciusi „közlekedési korlátozások” táblázatot. A lenti, nyomtatott korlátozási táblázathoz képest azonban változás mindig lehet; híroldalunkra és erre a linkre tanácsos időről időre visszalátogatni, mert itt tesszük közzé az időközben bekövetkezett változásokat.

Februári közlekedési korlátozások Magyarországon — 2022

A 7,5 t legnagyobb megengedett össztömeget meghaladó tehergépjárművek februári közlekedési korlátozása a téli, könnyített rend szerint alakul. Mint minden évben, úgy november 4-től most is kezdetét vette a magyar utakon a nemzetközi forgalomban közlekedő, kevésbé szennyező (EURO-3-4-5-6-os tehergépjárművek) téli mentessége, mely egészen március 1-jéig tart. A szennyezőbbekre ill. belföldön közlekedőkre szombatonként 22:00 órától vasárnaponként 22:00 óráig vonatkozik a kamionstop.

Februári közlekedési korlátozások Európában — 2022

Teljes jogú tagjaink már le tudják tölteni az AutóKözlekedés folyóiratunkban is megjelentetett, európai országokra vonatkozó 2022. februári „közlekedési korlátozások” táblázatot. A lenti, nyomtatott korlátozási táblázathoz képest azonban változás mindig lehet; híroldalunkra és erre a linkre tanácsos időről időre visszalátogatni, mert itt tesszük közzé az időközben bekövetkezett változásokat.

Januári közlekedési korlátozások Magyarországon — 2022

A 7,5 t legnagyobb megengedett össztömeget meghaladó tehergépjárművek 2022. januári közlekedési korlátozása a téli, könnyített rend szerint alakul. Mint minden évben, úgy november 4-től ezen a télen is kezdetét vette a magyar utakon a nemzetközi forgalomban közlekedő, kevésbé szennyező (EURO-3-4-5-6-os tehergépjárművek) téli mentessége. A szennyezőbbekre ill. belföldön közlekedőkre szombatonként 22:00 órától vasárnaponként 22:00 óráig vonatkozik a kamionstop.

Januári közlekedési korlátozások Európában — 2022

Teljes jogú tagjaink már le tudják tölteni az AutóKözlekedés folyóiratunkban is megjelentetett, európai országokra vonatkozó 2022. januári „Közlekedési korlátozások” táblázatot. A lenti, nyomtatott korlátozási táblázathoz képest azonban változás mindig lehet; híroldalunkra és erre a linkre tanácsos időről időre visszalátogatni. Itt közzétesszük és részletezzük az időközben bekövetkezett változásokat is.

1. oldal / 7

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.