Ma Angelika napja van.

HAVI KAMIONSTOP (EU+H)

Februári közlekedési korlátozások Európában — 2023

Teljes jogú tagjaink már le tudják tölteni az európai országokra vonatkozó 2023. februári „közlekedési korlátozások” táblázatot. A lenti, nyomtatott korlátozási táblázathoz képest azonban változás mindig lehet; híroldalunkra és erre a linkre tanácsos időről időre visszalátogatni, mert itt tesszük közzé az időközben bekövetkezett változásokat is.

...él a kevésbé szennyezők téli mentessége

A korábbi évek gyakorlata szerint a hazai utakon november 4-től ezen a télen is kezdetét vette a nemzetközi forgalomban közlekedő, kevésbé szennyező (EURO-3-4-5-6-os tehergépjárművek) téli mentessége. A szennyezőbbekre és/vagy belföldön közlekedőkre egész télen szombatonként 22:00 órától vasárnaponként 22:00 óráig vonatkozik a kamionstop.

Januári közlekedési korlátozások Európában — 2023

Teljes jogú tagjaink már le tudják tölteni az európai országokra vonatkozó 2023. januári „közlekedési korlátozások” táblázatot. A lenti, nyomtatott korlátozási táblázathoz képest azonban változás mindig lehet; híroldalunkra és erre a linkre tanácsos időről időre visszalátogatni, mert itt tesszük közzé az időközben bekövetkezett változásokat is.

...november 4-től elkezdődött a kevésbé szennyezők téli mentessége

A korábbi évek gyakorlata szerint november 4-től idén is kezdetét vette a magyar utakon a nemzetközi forgalomban közlekedő, kevésbé szennyező (EURO-3-4-5-6-os tehergépjárművek) téli mentessége. A szennyezőbbekre és/vagy belföldön közlekedőkre egész télen szombatonként 22:00 órától vasárnaponként (ill. karácsony másnapján) 22:00 óráig vonatkozik a kamionstop.

Decemberi közlekedési korlátozások Európában — 2022

Teljes jogú tagjaink már le tudják tölteni az európai országokra vonatkozó 2022. decemberi „közlekedési korlátozások” táblázatot. A lenti, nyomtatott korlátozási táblázathoz képest azonban változás mindig lehet; híroldalunkra és erre a linkre tanácsos időről időre visszalátogatni, mert itt tesszük közzé az időközben bekövetkezett változásokat is.

...november 4-től kezdődik a kevésbé szennyezők téli mentessége

Mindenszentek hétvégéjén a kamionstop még valamennyi környezetvédelmi kategóriás nehéz-tehergépjárműre vonatkozik, azonban a korábbi évek gyakorlata szerint november 4-től idén is kezdetét veszi a magyar utakon a nemzetközi forgalomban közlekedő, kevésbé szennyező (EURO-3-4-5-6-os tehergépjárművek) téli mentessége. A szennyezőbbekre ill. belföldön közlekedőkre egész télen szombatonként 22:00 órától vasárnaponként 22:00 óráig vonatkozik a kamionstop.

Novemberi közlekedési korlátozások Európában — 2022

Teljes jogú tagjaink már le tudják tölteni az európai országokra vonatkozó 2022. novemberi „közlekedési korlátozások” táblázatot. A lenti, nyomtatott korlátozási táblázathoz képest azonban változás mindig lehet; híroldalunkra és erre a linkre tanácsos időről időre visszalátogatni, mert itt tesszük közzé az időközben bekövetkezett változásokat.

... a kamionstop őszi rendje szerint

Mint minden évben, így idén októberben is a kamionstop őszi rendje irányadó Magyarországon. A 7,5 t legnagyobb megengedett össztömeg feletti nehéz-tehergépjárműveknek október szombatjain éjjel 22:00 órakor kezdődik a korlátozás, és vasárnaponként 22:00 óráig tart. A tilalom mind a belföldi, mind a nemzetközi forgalomban közlekedőkre, és az összes környezetvédelmi osztályba tartozó tehergépjárműre vonatkozik. Az államhatártól a telephelyig hazagurulni nem lehet, mert az a kedvezmény minden évben csak júliusra és augusztusra áll fent. Részletes órarend és kivételek a tagi kulcsszavakkal megnyitható összefoglalónkban olvashatók.

Októberi közlekedési korlátozások Európában — 2022

Teljes jogú tagjaink már le tudják tölteni az európai országokra vonatkozó 2022. októberi „közlekedési korlátozások” táblázatot. A lenti, nyomtatott korlátozási táblázathoz képest azonban változás mindig lehet; híroldalunkra és erre a linkre tanácsos időről időre visszalátogatni, mert itt tesszük közzé az időközben bekövetkezett változásokat.

... a kamionstop őszi rendje szerint

Mint minden évben, így idén szeptember 1-jétől is a kamionstop őszi rendje irányadó Magyarországon. A 7,5 t legnagyobb megengedett össztömeg feletti nehéz-tehergépjárműveknek szeptember szombatjain már csak éjjel 22:00 órakor kezdődik a korlátozás, és vasárnaponként 22:00 óráig tart. A tilalom mind a belföldi, mind a nemzetközi forgalomban közlekedőkre, és az összes környezetvédelmi osztályba tartozó tehergépjárműre vonatkozik. Az államhatártól a telephelyig hazagurulni már nem lehet, mert az a kedvezmény minden évben csak júliusra és augusztusra áll fent. Részletes órarend és kivételek a tagi kulcsszavakkal megnyitható összefoglalónkban olvashatók.

1. oldal / 9

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.