Ma György napja van.

ORFK határforgalmi előrejelzés — november 8–10.

A rendőrség közzétette honlapján az előttünk álló, november 8-10. közötti hétvégére vonatkozó határforgalmi előrejelzését az ország főbb közúti határátkelőinél valószínűsíthető várakozási idők feltüntetésével.


Az összeállításban a rendőrség felhívja a figyelmet a fokozott ködképződés miatt fellépő baleseti kockázatra, és beszámol arról, hogy a most következő hétvégén a tehergépjárművel közlekedőknek 3 órás várakozási időre kell számítaniuk Záhonynál, Udvarnál, Csengersimánál és Nagylaknál (Nagylak-főút); 4 órás várakozást valószínűsítenek Ártándnál és Röszke (autópálya) határátkelőnél. A várakozási idő a rendőrség tájékoztatása szerint elérheti az 5 órát Nagylak-autópálya határátkelőnél.

Ezen a hétvégén Magyarországon a 7,5 tonna legnagyobb megengedett össztömeget meghaladó tehergépjárművekre vonatkozó kamionstop szombaton 22:00 órakor kezdődik, és vasárnap 22:00 óráig tart, azonban a november 4-től március 1-ig tartó időszakban idén is a kamionstop téli rendje irányadó, így a korlátozás nem vonatkozik azokra az EURO 3-4-5-6-os nehéz-tehergépjárművekre, melyek nemzetközi forgalomban közlekednek a magyar utakon.


tovább a rendőrség határforgalmi előrejelzésére (police.hu) »

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.