Ma Dénes napja van.

Teherforgalmi rakodóhely-foglalási rendszer: személyes konzultáció a fuvarozókkal

A következő, vagyis a konzultációs szakaszába lépett a budapesti városvezetés „LIFE IP HungAIRy” névre keresztelt projektje, melynek célja egy lekérdezhető adatbázisból és online foglaltságjelző térképből álló rendszer megalkotása, mely nemcsak a főváros területén bonyolódó áruszállítás ütemezését tenné könnyebbé, hanem Budapest környezeti terhelését is csökkentené. A szervezők ezúttal személyes tájékoztatóra várják a fuvarozókat és szállítmányozókat, hogy velük közösen tudják kialakítani a készülő áruszállítási gyakorlat budapesti modelljét.


Mint május végi híradásunkban beszámoltunk róla, a városvezetés szeretne teljes képet kapni a fővárosban mozgó áruszállítók szokásairól, flottájuk nagyságáról, a szállítási relációkról, a rakományok tömegéről, terjedelméről, a járművek károsanyag-kibocsátási mutatóiról, a lerakodás műszaki kellékeiről stb., hogy egy átlátható, rakodási területjelző térképes rendszer készülhessen, mely a későbbiekben majd a szállító-fuvarozó vállalkozások mindennapos boldogulását segíti.


Budapest Főpolgármesteri Hivatalának szervezésében ezúton várják a szállító, szállítmányozó és fuvarozó vállalkozások képviselőit.


a tájékoztató helye:

Budapest Főpolgármesteri Hivatala
1052 Budapest, Városház utca 9-11. 1.emelet 133/b tárgyaló

ideje:

2020. június 30. (kedd) 9:00-11:00 óra

A részvétel térítésmentes, de regisztráció-köteles. A szervezők kérik, hogy a résztvevők legalább 30 perccel kezdés előtt érkezzenek meg a Városháza II-es kapujához, mert beléptetésnél a személyazonosító okmányaik alapján nyilvántartásba veszik őket.


regisztráció »

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.