Ma Artúr, Vince napja van.

Fejlesztik hétvégén az útdíjfizetési rendszert - üzemszünet az útdíjértékesítő rendszerben

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. tájékoztatása szerint 2021. november 28-án, vasárnap hajnali 1:00 és 5:00 óra között informatikai fejlesztést hajtanak végre az útdíjfizetés rendszerében, így a megszokott útdíjértékesítési szolgáltatások (e-matrica, HU-GO e-útdíj) ebben az időtartamban átmenetileg nem lesznek elérhetők.


A tervezett karbantartás az autópálya-matricával és a viszonylati jeggyel közlekedő, továbbá a fedélzeti eszközt használó ügyfeleket is érinti. Az említett időszakban nem lehet majd e-matricát és viszonylati jegyet vásárolni, továbbá HU-GO egyenleget feltölteni sem társaságunk saját értékesítési felületein, sem pedig viszonteladó partnereinél. A fedélzeti eszközzel közlekedők útdíjbevallásai – megfelelő egyenleg esetén – a karbantartást követően befogadására kerülnek.

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ Zrt.) felhívja a figyelmet arra, hogy a díjköteles útszakaszokat a rendszerfejlesztés ideje alatt sem lehet ingyenesen igénybe venni. Az úthasználati jogosultságot (e-matrica, e-útdíj) érdemes a karbantartási időszakot megelőzően, előre megváltani a NÚSZ Zrt. saját online értékesítési felületein, az ematrica.nemzetiutdij.hu, illetve a hu-go.hu weboldalakon, a társaság ügyfélszolgálati irodáiban, vagy viszonteladó partnereinél.

 

Forrás: Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt.

MKFE Kommunikáció

 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.