Ma Hajnalka napja van.

Puskás Aréna: nyitómérkőzés forgalomkorlátozásokkal

2019. november 15-én (pénteken) este nyitja meg kapuit Budapesten a nagyközönség előtt az újonnan épített Puskás Aréna. Az eseményre a szervezők közel 70 ezer embert várnak. A környéken már délután 15:00 órától jelentős forgalomkorlátozás lép életbe, mely a tervek szerint péntek éjfélig tart.


Lezárják a forgalom elől:

    • a Dózsa György utat a Kerepesi út és a Thököly út között
     az Ifjúság útját a Kerepesi út és a Stefánia út között
     a Stefánia utat a Hungária körút és a Thököly út között
     a teljes Verseny utcát
     az Egressy utat a Hungária körút és a Stefánia út között
     a teljes Istvánmezei utat


A Hungária körúton egyes sávok időszakos lezárására, korlátozására lehet számítani. Előrejelzések szerint a péntek délutáni órákban erőteljes lesz a fővárosi bevezető utak forgalma. Számolni kell a későesti tumultussal is, hiszen a stadionavató mérkőzés után az összes vendég egyszerre fogja majd elhagyni az aréna környékét. Egyes mellékutcákban egyéb lezárások és megállási tilalmak is lesznek, melyek a lenti tájékoztatókban láthatók.


A forgalmi rend megváltozása nagyban érinti azokat a turistabuszos vállalkozásokat, melyek buszaikkal a Dózsa György út mentén, a Thököly és a Kerepesi út közötti hosszú, egyenes szakaszon szoktak parkolni, hiszen itt is megállási tilalom lesz a nyitómérkőzés délutánjától.


a rendőrség közleménye »

a BKK térképes tájékoztatója »

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.