Ma Dénes napja van.

Logisztika Napja — 2020. április 16.

Csatlakozzon Ön is a „Logisztika Napja” elnevezésű országos rendezvénysorozathoz, és 2020. április 16-án szervezzen Ön is nyílt napot a vállalkozásánál, melynek keretében a szállítmányozói-fuvarozói-logisztikai szakmát népszerűsíti!


A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) által koordinált kampányhoz csatlakozó vállalatok részvételével idén már kilencedik alkalommal nyitja meg kapuit a nyilvánosság előtt a logisztikai szektor számos piaci szereplője országszerte.


Sőt, ugyanezen a napon a világ más pontjain is sok logisztikai cég aktivizálja magát, és mutat meg valamit tevékenységéből a laikusoknak és a szakma képviselőinek; legyen az raktárbemutatás, kikötőbejárás, a szakma jövőjéről szóló workshop vagy számítógépes szimuláció. A lényeg, hogy kiderüljön, milyen sokszínű és izgalmas ez a tevékenységi terület.


Hazánkban tavaly összesen 29 eseményen lehetett részt venni. Idén A szervezők szeretnének még több lehetőséget felvonultatni. A kezdeményezéshez bárki és bármely intézmény csatlakozhat, aki vagy amely a logisztikai szektorhoz kötődő, díjmentesen látogatható rendezvényt szeretne szervezni. Az MLBKT segít a programok összefogásában és a promócióban a szervezet honlapján, közösségi oldalain és hírleveleiben, de a szervezés a résztvevő vállalkozások feladata.


Miért érdemes csatlakozni?

mert ingyenes bemutatkozási lehetőséget nyújt
kapcsolatteremtési lehetőség a szakmával és laikus érdeklődőkkel
az eseményről szóló sajtóhírek széles közönséghez eljutnak, illetve a résztvevők szerepelnek az esemény honlapján is


Szervezzen Ön is nyílt napot, ügyféltalálkozót, workshopot, előadást, játékot, bemutatót, egyszóval bármit, ami közérdeklődésre tarthat számot, és hozzájárul a szakma népszerűsítéséhez, a legjobb gyakorlatok bemutatásához!


Hogyan lehet csatlakozni?

állítson össze, szervezzen meg egy izgalmas programot! A terjedelmet Ön határozhatja meg

Ön döntheti el, kiket fogad: meghatározhat létszámot, célcsoportot (pl. egyetemi hallgatók, középiskolások stb.)

küldje el a program adatait az MLBKT-nak az erre kialakított online felületen, hogy minél több emberhez eljusson a program híre!

hívja meg ügyfeleit, partnereit, beszállítóit vagy akár a közelben élőket!


Regisztrációs felület a programban résztvevő logisztikai vállalkozásoknak »


www.logisztikanapja.hu  •  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.