Ma Dénes napja van.

Egyesületünk titkársági és ügyfélszolgálati munkatársat keres

Az 1965-ben alapított, idén 55 éves, nemzetközi hátterű Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete teljes munkaidős titkársági és ügyfélszolgálati munkatársat keres.


Feltételek: középiskolai végzettség, jó kommunikációs és problémamegoldó képesség, önálló, precíz munkavégzés, folyamatos tanulásra való hajlandóság, rugalmasság, csapatjátékos, pozitív hozzáállás.


Előny: nyelvismeret, árufuvarozási és/vagy autóbuszos személyszállítási ismeretek.


Főbb feladatok: tagi ügyekkel kapcsolatos ügyintézés, valamint a titkárságon, az értékesítésen, a pénztárban és a recepción történő feladatok ellátása.


Amit kínálunk: versenyképes fizetés és cafeteria.


A munkavégzés helye: 1149 Budapest, Egressy út 77.


Ha jó kommunikációs képességekkel rendelkezik, pozitív hozzáállású csapatjátékos, precíz és önálló a munkavégzésben, akkor fényképes önéletrajzát és motivációs levelét fizetési igény megjelölésével, csatolt erkölcsi bizonyítvánnyal 2020. március  31-ig várjuk az itt megnyitható linken » !


Azáltal, hogy a pályázó a pályázatát benyújtja, önkéntes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy a pályázat kiírója a pályázatban és az annak részét képező önéletrajzban, valamint az erkölcsi bizonyítványban szereplő adatokat a pályázat elbírálása érdekében kezelheti. A pályázat kiírója, mint adatkezelő tájékoztatja a pályázót, mint érintettet, hogy a pályázatok elbírálását követően a benyújtott pályázat és az annak részét képező önéletrajz, valamint az az erkölcsi bizonyítvány megsemmisítésre kerül. A pályázat kiírója, mint adatkezelő tájékoztatja a pályázót, mint érintettet, hogy az adatkezelés jogalapja: GDPR 6. cikk (1) bek. a) pontja szerinti hozzájárulás.

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.