Ma Dénes napja van.

Várjuk a buszosokat a Személyszállítási Tanács nyílt ülésére szeptember 11-én

Minden autóbuszos MKFE-tagot tisztelettel várunk a Személyszállítási Tanács soron következő, nyílt (kihelyezett) ülésére, mely 2020. szeptember 11-én (pénteken) 10:30 órakor lesz Budapesten, a Tűzpenge Kft. XVIII. kerületi telephelyén, Pestszentimre-Pestszentlőrinc városrészben.


A kihelyezett ülés fő témája a járványügyi helyzet értékelése és az autóbuszos vállalkozások jövőképe. Az ülésen a Személyszállítási Tanács elnöke és tagjai szavazati joggal, a vendégek tanácskozási joggal vehetnek részt.


A rendezvény semminemű összefüggésben nem áll az ugyanezen napra mások által meghirdetett demonstrációval. A tüntetésről a híradásokból és közösségi oldalakról értesültünk, annak szervezői nem állnak kapcsolatban az MKFE-vel. Egyesületünk továbbra is a józan, megfontolt kormányzati egyeztetések híve.


az ülés időpontja:

2020. szeptember 11. (péntek) 10:30 óra

helyszíne:

Budapest XVIII. kerület, Lakatos út 61-63
(Tűzpenge Kft - telephely)

Javasolt napirendi pontok:

 Turistabusszal Budapesten: a budapesti városvezetés tervei és a szeptember 8-i városbejárás eredményei

Járványügyi helyzetértékelés és a turistabuszos vállalkozók kilátásai

Egyebek


Kérjük, hogy a felsoroltakon kívüli egyéb napirendi pont-javaslatokat, valamint a részvételi szándékot legkésőbb 2020. szeptember 10-én 20:00 óráig szíveskedjenek jelezni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címen! Kérjük a járványügyi szabályok betartását, és az arcot eltakaró maszk viselését. A busszal érkezőknek korlátozott számban, de tudunk parkolót biztosítani.


Tisztelettel:

Pastyik Piusz
a Szeméyszállítási Tanács titkára

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.