Ma Gedeon napja van.

Balesetek szemtanúit keresi a rendőrség

A Körmendi Rendőrkapitányság a 86-os főúton történt szabálytalan előzés ügyében, az egri rendőrök halálos kimenetelű baleset kapcsán, a marcaliak leállósávos balesettel összefüggésben várják azok jelentkezését, akik ezek bekövetkeztekor az érintett útszakaszokon közlekedtek.


2021. július 30-án (pénteken), 13:00 óra körüli időben a 86-os számú főúton egy ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú járműszerelvény mezőgazdasági vontatóval és nehéz-pótkocsival ütközött. A traktorban komoly anyagi kár keletkezett; a másik fél megállás nélkül továbbhajtott. A Rendőrkapitányság cserbenhagyás miatt indított eljárást, és várja azok jelentkezését, akik a balesetet látták, vagy annak körülményeivel kapcsolatban érdemleges információjuk van. Tovább a közleményre »


Ugyancsak szemtanúk jelentkezését várják 2021. augusztus 1-jén (vasárnap) 16:50-kor történt halálos baleset ügyében, mely Eger és Egerszalók között, a 2416-os úton történt. A rendőrség „közúti baleset okozása bűncselekmény” gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folytat eljárást. A baleset következtében egy motoros az utat szegélyező betonelemnek ütközött, és a helyszínen életét vesztette. A rendőrség közleménye »


A marcali egyenruhások is szemtanúkat keresnek: 2021. augusztus 9-én (hétfőn) reggel 09:00 óra után néhány perccel az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalának 180-as kilométerénél, Sávoly külterületén egy ismeretlen rendszámú nyergessszerelvény olyan közel haladt el a leállósávban autóját vizsgáló személy mellett, hogy súlyos sérüléseket okozott neki. A Marcali Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása miatt folytat eljárást. Részletek és rendőrségi felhívás »

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.