Ma György napja van.

Milyen kártyákat használhat MKFE-tagként?

Az MKFE teljes jogú tagjaként számos olyan kártyát használhat, mely kedvezményes tankolási, vásárlási vagy pénzügyi szolgáltatás igénybevételére jogosítja fel Önt belföldi és nemzetközi fuvarfeladatok közepette egyaránt! Találja meg az Önnek legkedvezőbbet!



MOL Gold Europe kártya

A kártya használói egységesen kedvező áron vásárolhatnak üzemanyagot a MOL teljes magyarországi kúthálózatán. A prémium és választott kutakon a korábbinál is nagyobb árkedvezményt érvényesíthetnek. Szintén népszerű a kártya külföldi használata. Számos európai országban szintén olcsóbban tankolhat! Részletek »


DKV-kártya

A DKV-kártyát Európa több mint 40 országában használhatja! Egyetlen kártyával, készpénz nélkül elérhető szolgáltatások: tankolás; autópálya-, alagút-, híd-, kompdíj, szerviz, ingyenesen hívható segélyszolgálat. DKV-kártyával már több országban is literenkénti üzemanyagár-kedvezményt vehet igénybe a töltőállomásokon. Útdíjának kiegyenlítéséhez szintén használja a DKV szolgáltatásait! Részletek »


IQ-kártya

Az osztrák IQ Card Vertriebs GmbH és az MKFE megállapodása immár 13 éves! A kártyával a teljes jogú MKFE-tagvállalkozások versenyképes áron juthatnak gázolajhoz, AdBlue üzemanyaghoz vagy LPG-hez. A kártyát 18 európai ország 3.100 üzemanyagtöltő állomásán fogadják el, melyek jelentős része alkalmas nagy méretű tehergépjárművek fogadására is. Részletek »


Yes!Money-kártya

A Yes!Money-kártya optimális megoldás a gépjárművezetőnél út közben váratlanul felmerülő költségek azonnali kiegyenlítésére, legyen az műszaki mentés, bírság, tankolás stb. A kártyákon annyi pénz van, amennyit Ön vállalkozásvezetőként rájuk tölt, hogy a gépjárművezetők éljenek vele. A sofőröknek így nem kell feltöltött bankkártyával vagy készpénzzel útra kelniük. A gépkocsivezető csak annyi pénzt kap munkahelyi vezetőjétől, amennyire szüksége van, és akkor, amikor szüksége van rá. Az összeg 30 másodperc alatt a kártyára kerül. A pénz feltöltése a nap 24 órájában, hétköznapokon és ünnepnapokon is lehetséges! Részletek »


Egyesületünk teljes tagjaként Ön is éljen szolgáltatásaink előnyeivel!

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.