Ma Frida, Ivett napja van.

Utólagos útdíjfizetés a KUPON-nál, a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. hivatalos fizetési közreműködőjénél

2024. január 1-től jelentős mértékben átalakult a megtett úttal arányosan fizetendő elektronikus útdíjfizetési rendszer (e-útdíj-rendszer, HU-GO rendszer). A változások hatására, az úgynevezett fizetési közreműködői szerepkör megjelenésével rugalmasabbá vált az útdíjak utólagos fizetése. A szerepkör létrehozásával a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ Zrt.) megnyitotta az utat az úthasználók számára az utólagos útdíjfizetés széles körű eléréséhez. Az első fizetési közreműködői szerződést a társaság a KUPON Kft.-vel kötötte meg. Az utólagos útdíjfizetési konstrukció iránt érdeklődőknek érdemes felvenniük a kapcsolatot a KUPON Kft.-vel!


A fizetési közreműködő által biztosított utólagos útdíjfizetési konstrukciót a HU-GO regisztrációval rendelkező felhasználók igényelhetik. A konstrukció segítségével jelentősen javulhat a felhasználók likviditása. A prepaid, előre fizetéses konstrukciót használó HU-GO ügyfeleknek fel kell tölteniük egyenlegüket, amely értéke folyamatosan csökken az úthasználatuk hatására. Az utólagos díjfizetési konstrukcióban a fizetési közreműködő pénzügyi felelősséget vállal az ügyfél úthasználatáért, majd hetente kiszámlázza neki a megtett úttal arányos útdíját. Ezzel utólag, hetente kell a pontos elszámolás alapján kifizetnie úthasználati díját a fizetési közreműködőnek. A konstrukció másik, nagy előnye, hogy nem fordulhat elő olyan eset, hogy az ügyfél azért kap bírságot, mert számlájáról elfogy az előre feltöltött egyenleg.

Az autóbuszok 2024. április 1-től a megtett úttal arányos díj alapú rendszerben, új, egyedi szabályozás alapján kell, hogy díjat fizessenek az úthasználatuk után.

Az utólagos útdíjfizetési konstrukció iránt érdeklődőknek érdemes felvenniük a kapcsolatot a KUPON Kft.-vel a hugopostpaid.hu honlapon, vagy munkanapokon 9 és 17 óra között a +36 1 556 6777-es telefonszámon, esetleg az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. A KUPON Kft. a  hugopostpaid.hu oldalát javasolja, hiszen az ügyfelek a honlapon egyszerűen és gyorsan tudnak regisztrálni, ajánlatot kérni, a szerződéshez szükséges adataikat megadni.

 

KUPON Kft.,
a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. hivatalos fizetési közreműködője
hugopostpaid.hu
+36 1 556 6777

(x)

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.