Ma Ivó, Milán napja van.

Frissítsd fel KRESZ tudásodat

A Közúti Közlekedési Akcióprogram keretében most ingyenes lehetőség nyílik a  kategóriás elméleti KRESZ-ismeretek megszerzésére, a Nemzeti Közlekedési Hatóság KRESZ Tudásfelfrissítő kampánya révén! A programban közlekedési ismeretektől függetlenül mindenki díjmentesen és alanyi jogon vehet részt az általa választott járművezetői kategóriában. („A”, „B”, „C”, „D” és/vagy kerékpáros).



A KRESZ-tudást felfrissítő program a legkorszerűbb távoktatási (e-learning) technológiát és módszertant alkalmazza – nincs szükség tankönyvekre, elegendő egy Internet-kapcsolat. Az ismeretek elsajátításával egyéni tempóban lehet haladni, ráadásul a tanulás helyszíne sem kötött, így a jelentkező bárhol tanulhat: iskolában, munkahelyen, otthon.

Emellett nagyon fontos, hogy a képzést igazoltan elvégzők közül ötvenezren ingyenesen végezhetnek el egy e-learning alapú, hatóságilag akkreditált (hivatalos) gépjárművezetői kategóriás („AM”, „A1”, „A2”, „A”, „B”) elméleti képzést! Feltétel, hogy a résztvevő kézhez kapja a részvételről szóló, e-kuponkódot is tartalmazó Képzési Igazolást.

Részletek az alábbi linken olvashatók:

www.kreszfelfrissito.hu

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.