Ma Gedeon napja van.

MKFE-Vialtis: külföldi áfa-visszatérítés akár 48 órán belül!

Az MKFE és a Vialtis új megállapodásának eredményeképpen munkanapokon már 48 óra alatt is hozzájuthat a külföldön — huszonegy európai országban — kifizetett szolgáltatások visszatérített áfájához! Egyszerű ügyintézés, gyors átfutás!


Ismerje meg a fuvarozók igényeire kialakított MKFE-Vialtis-szolgáltatást, mely teljeskörű, gyors és rugalmas ügyintézéssel akár „normál”, akár 48 órás áfa-visszatérítést garantál Önnek! Sőt, a külföldön vételezett üzemanyag visszajáró jövedékiadó-euróit is visszaigényelheti!


Küldje meg elektronikusan számláit, a többit pedig bízza ránk!

   •» rendkívül egyszerű ügyintézés
   •» nagyon kedvező szolgáltatási díj
   •» a művelet elektronikus felületen nyomonkövethető
   •» zéró minimum díj 48 órás áfa visszatérítés esetén
   •» normál idejű visszatérítés több mint 30 külföldi országból
   •» 21 ország esetében (hiánytalan dokumentációval) munkanapokon a számlák beérkezésétől számított 48 órán belül az Ön számlájára
                    kerül a visszatérített összeg

 

Az alábbi országok esetén kérhető 48 órás áfa-előfinanszírozás: Ausztria, Belgium, Bulgária, Csehország, Dánia, Finnország, Franciaország, Hollandia, Írország, Lengyelország, Luxemburg, Nagy-Britannia Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Svédország Szlovákia és Szlovénia

Az alábbi országokból kérhető normál áfa-visszatérítés (nincs 48 órás előfinanszírozás): Ciprus, Észtország, Görögország, Horvátország, Lettország, Litvánia, Málta, Monaco és Svájc.

A kötelező áfa-regisztráció miatt autóbuszos vállalkozások az alábbi országok esetében nem tudnak áfa-visszatérítést kérni: Belgium, Dánia, Görögország, Hollandia, Írország, Lengyelország, Németország, Spanyolország, Svájc, Szlovákia és Szlovénia.

 

?+    KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK A 48 ÓRÁS ÁFA-VISSZATÉRÍTÉSRŐL »


Munkatársunk várja jelentkezését! A kapcsolatfelvétel után segítünk Önnek egyszeri regisztrációjának elvégzésében, mert csak adatainak rögzítése után alakulhat ki az a kapcsolat a Vialtis és Ön között, melynek révén megindulhat a számláinak érkeztetése. Keressen bennünket itt:

Papp-Lestár Judit
www.mkfe.hu
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
06 (20) 298 2939

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.