Ma Kincső, Kinga napja van.

Bízza kintlévőségeinek kezelését a Szeráf Pannóniára!

Az MKFE és a Szeráf Pannónia Kft. új együttműködésének eredményeképpen 2022. május 10-től a teljes jogú egyesületi tagok kedvezményes sikerdíjas kintlévőség kezelést, névhasználati, számlafigyelési és tanácsadási szolgáltatást vehetnek igénybe.Általános ismertető
MIT KELL TUDNI A SZERÁFRÓL?

A Szeráf Pannónia Kft. magyar tulajdonosok által működtetett vállalkozás, mely cégek és magánszemélyek követeléseinek behajtásával foglalkozik belföldi és nemzetközi viszonylatban. A Szeráf Pannónia Kft. vezetője több mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. A cég folyamatosan alkalmazkodik a jogi és gazdasági környezet változásához.

Az Ön sikerességének kulcsa, hogy minőségi fuvarpiaci szolgáltatást nyújtson, azonban napjainkban előfordulhat olyan élethelyzet, hogy az Ön üzleti partnerei nem fizetnek időben, vagy egyáltalán nem fizetnek, és ezért az Ön sikere önhibáján kívül veszélybe kerülhet, ami akár likviditási problémákat is okozhat cégének. A Szeráf időt és pénzt spórol meg Önnek, így Ön a fő tevékenységével foglalkozhat, mialatt a követeléseit, tartozásait szakemberekre bízza. A Szeráf Pannónia Kft. minden partnere követeléseit úgy kezeli, mintha a sajátja lenne, legyen az pár tízezres vagy több százmillió forintos összeg.


A SZERÁF PANNÓNIA KFT. SIKERDÍJAS BEHAJTÁSBAN SEGÍT A FUVAROZÓKNAK

A SZERÁF PANNÓNIA Kft. követeléskezelési szolgáltatását már jelenleg is számos fuvarozó és szállítmányozó veszi igénybe. Nap mint nap látják az ágazatban felmerülő követelés-érvényesítési gondokat, ezáltal tudnak hatékonyan segíteni. A behajtási sikeresség aránya 70% felett van.


A díj ellenében történő árufuvarozás és személyszállítás világában különösen gyakori, hogy a megbízó habozik kifizetni a megszolgált fuvardíjat, vagy egyáltalán nincs szándékában, hogy többszöri felszólítás ellenére kiegyenlítse számláját. A fuvarozó vállalkozónak kellemetlen és hosszas procedúra, míg a neki járó összeghez hozzá tud jutni. A Szeráffal mindez könnyedén és gördülékenyen megy, ugyanis a tapasztalatok szerint sokkal nagyobb hajlandósággal fizet az az adós, aki tudomást szerez arról, hogy üzleti partnere követeléskezelőt alkalmaz.


SZOLGÁLTATÁSI KEDVEZMÉNY MKFE-TAGOKNAK

Egyesületünk teljes tagjai számos szolgáltatási kedvezménnyel élhetnek, ha a Szeráfot választják. A fenti menüpontokon keresztül ismerje meg az egyes szolgáltatásokat és a hozzájuk tartozó kedvezményeket!Követeléskezelés
BÍZZA A KÖVETELÉSKEZELÉST A SZERÁFRA, ÍGY ÖN A SZAKMÁJÁVAL FOGLALKOZHAT

A Szeráf Pannónia Kft. elismert és lejárt követelések behajtására szakosodott. Cégek és magánszemélyek követeléseinek behajtásával foglalkozik itthon és külföldön egyaránt. A szolgáltatás célja, hogy a megbízók pénzforgalma javuljon, valamint jogos követeléseikhez mielőbb hozzájussanak. A cég alapvetően sikerdíjas konstrukcióban dolgozik, ezzel csökkentve a megbízók kockázatát.


Az adós írásban és telefonon történő megkeresésén túl a Szeráf nagy jelentőséget tulajdonít az adós személyes felkeresésének. A személyes felkeresés alapvető célja az adóssal kapcsolatos fontos információk begyűjtése, megszerzése és a személyes megbeszélés, hogy mi a fizetési késedelem oka.


A Szeráf munkatársainak gyakorlati tapasztalata, hogy egy külső, harmadik fél hatékonyabban segíti elő a fizetési készséget, és képviseli a megbízó érdekeit. Így Ön valóban azzal foglalkozhat, amihez ért, és nem kell a fizetetlen számlák után járnia, és fizetési ígéreteket hallgatnia.


„A Szeráf Pannónia Kft. őrangyalként védi kintlévőségeit, hogy Ön biztonságban tudja követeléseit.”Ha a lenti kérdések legalább felére „NEM” az Ön válasza, akkor érdemes felvennie a kapcsolatot a Szeráffal, hogy követeléskezelésre vonatkozó tanácsot tudjon adni vállalkozásának!

            ? Partnereit bevizsgálja, ellenőrzi üzletkötés esetén?

            ? Határidőre fizetik ki számláit?

            ? Tudja, hogy mikor milyen eljárást célszerű alkalmazni követelésének megtérülésére?

            ? Az elmúlt években minden követelést sikerült érvényesítenie?


MKFE-KEDVEZMÉNY!

A követeléskezelési szolgáltatás igénybevételénél az MKFE teljes tagjai egységes, százalékos kedvezményt kapnak a sikerdíjból!


KÉRJEN AJÁNLATOT A SZERÁFTÓL!

Számlafigyelés
A SZÁMLAFIGYELÉS TEHERMENTESÍTI ÖNT!

Számláinak figyelésével, rendszerezésével és kezelésével kapcsolatos feladatokkal is megbízhatja a Szeráfot. A számla kiállításának napján a megbízó a Szeráf rendelkezésre bocsájtja a kiállított számla másolatát. A fizetési határidő előtt A Szeráf jelzi partnerének, hogy a számla fizetésének határideje hamarosan lejár, és felhívják figyelmét a pontos teljesítésre. Ha a pénz határidőre nem érkezik meg, úgy telefonon és levélben felszólítják az adóst a tartozás rendezésére. A Szeráf tehermentesíti az Ön vállalkozását, hogy Önnek több ideje legyen üzleti ügyei lebonyolítására.


A szolgáltatás előnyei:

• időt takarít meg Ön vállalkozásának, Önnek nem kell figyelnie, hogy mikor járnak le a számlák, és kinek küldjenek fizetési emlékeztetőt, felszólító levelet.

• a Szeráf harmadik, független félként képes hatékonyabban hatni ügyfelei fizetési fegyelmére

• nem sérülnek az üzleti kapcsolatok

• a partnerek a számla fizetési határidejét betartva pontosan fizetnek, ezáltal számíthatóvá válnak az Ön bevételei


MKFE-KEDVEZMÉNY!

Ehhez a szolgáltatáshoz az MKFE teljes tagjai a piaci árhoz képest 15%-kal olcsóbban juthatnak hozzá!

Tanácsadás kintlévőség kezelésére
A SZERÁF TANÁCSOT AD ÖNNEK A KINTLÉVŐSÉGEK KEZELÉSÉRE!

• Pénzügyes kollégái leterheltek?

• Nem folynak be időben a követelések?

• A fizetési felszólításoknak nincs eredménye?

• Mikor mit tegyenek a kollégák, kinek adhatnak engedményt fizetési halasztásra?

• Kockázatkezelés: felszámolás, csőd, kényszertörlés, kapcsolt vállalkozások, végrehajtások, tulajdonosok, ,,strómanok”?


Mit tegyen, hogy biztonságosan tudjon üzletet kötni?


Követeléskezelési folyamatok átvizsgálása, tanácsadás személyesen!


Kérjen ajánlatot!


MKFE-KEDVEZMÉNY!

Az MKFE teljes tagjai a Szeráf tanácsadói napján díjmentesen vehetnek részt évi két alkalommal! A tanácsadói napon a vállalkozások az aktuális piaci, gazdasági és jogi környezetben történt változásokról hallhatnak, valamint megismerhetik, hogy mire érdemes figyelni, hogy a kintlévőség-állományt a legalacsonyabb mértékre tudják korlátozni.

Névhasználat
NÉVHASZNÁLAT

Ha feltünteti számláin az Szeráf Pannónia Kft. logóját, partnerei előtt egyértelmű lesz, hogy Ön egy külön megbízottal kezelteti kintlévőségeit. Ez már önmagában jelentősen javítja ügyfelei fizetési morálját. Felmérések és tapasztalatok alapján számlái előrébb kerülnek a teljesítési sorrendben.


A Szeráf nevének használatát bélyegzős és elektronikus formában is kérheti. A Szeráf díjmentes céginformációt biztosít a névhasználat mellé!


MKFE-KEDVEZMÉNY!

Egyesületünk teljes tagjai 50%-os kedvezménnyel vehetik igénybe a Szeráf névhasználati szolgáltatását.

Kapcsolat
ÉRDEKLŐDÉS, KAPCSOLAT, JELENTKEZÉS

Ha a Szeráf Pannónia Kft. bármely szolgáltatása felkeltette érdeklődését, a lent megnyitható űrlap visszaküldésével jelezheti ezt munkatársunknak. Az űrlap elküldése után néhány nappal a Szeráf kollégái felveszik Önnel a kapcsolatot!


JELENTKEZÉSI LAP »


BŐVEBB INFORMÁCIÓ, TÁJÉKOZTATÁS:

MKFE — Káposzta Monika
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
telefon: 06 (20) 371 5357

 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.