Útjavítás miatt holnap délelőtt leterelik a forgalmat Bicskénél az M1-es autópályáról a Hegyeshalom felé vezető oldalon

2018. április 12. csütörtök, 16:33

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. tájékoztatása szerint 2018. április 13-án délelőtt 9-től leterelik a forgalmat az M1-es autópályán a 39-es kilométerszelvénynél a Hegyeshalom felé vezető oldalon, mert burkolatjavítási munkálatokat végeznek.

Az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, a 39-es és a 40-es kilométerszelvények közötti szakaszon a pályaszerkezet javítását, valamint aszfaltozási munkákat végeznek. Annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb felületen és leggyorsabban végezzenek a javítási munkákkal, az autópálya forgalmát leterelik a munkavégzés idejére. A pénteken Hegyeshalom irányába közlekedők a lezárt szakaszt a 39-es bicskei csomópont, 1-es számú főút és az 56-os számú Tatabánya-óváros csomóponton keresztül tudják elkerülni. A forgalom leterelésének ideje alatt jelentős torlódásra kell számítani.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében, hogy a munkaterületen fokozott figyelemmel vezessenek!

Az M1-esen közlekedők más helyszíneken is folyamatosan találkozhatnak korlátozásokkal. A Hegyeshalom felé vezető oldalon a 16-os és 17-es kilométerszelvények között a külső sávban zajlik teljes körű felújítás.

További információk: www.utinform.hu


MKFE kommunikáció