Ma Koppány napja van.

Erdogan török elnök Budapesten — korlátozásokkal

Recep Tayyip Erdogan török elnök budapesti látogatása miatt 2019. november 5-7. között mintegy százhúsz helyen kell megállási tilalomra és forgalomkorlátozásra számítani a fővárosban. A kedd estétől csütörtök éjjelig tartó korlátozások nagyban érintik a turistabuszos vállalkozásokat is.


A delegációk a repülőtér és a Budai Vár közti utat az M0-ás körgyűrű keleti szektorán (Ecser - Pécel - Cinkota - Csömör - Rákospalota), majd az M3-as autópálya fővárosi szakaszán és az Andrássy úton teszik meg, és meglátogatják Budán Gül baba türbéjét.


A turistabuszos vállalkozásoknak fontos tudnivaló, hogy a számos forgalomkorlátozás mellett 2019. november 5-én 20:00 órától november 7-én 24:00 óráig megállási tilalmak lesznek a Városligeti körúton, a Hősök terén, a Dózsa György úton, az Andrássy úton, a Kodály köröndön, az Oktogonon, a Jókai téren, a Liszt Ferenc téren, a József Attila utcában, a József Nádor téren, a Széchenyi téren, a Clark Ádám téren, az Ybl Miklós téren, a Szarvas téren, a Dózsa György téren, a Palota úton, a Dísz téren és a Bem József téren, valamint az időszakosan lezárt területekhez vezető egyes utcákban.


térképes tájékoztató (police.hu) »

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.