Ma Gedeon napja van.

Ünnepi ügyfélszolgálati rend az MKFE-nél (december 23-án rövidített nyitvatartás)

Értesítjük kedves Tagjainkat és Ügyfeleinket, hogy az MKFE-nél az év utolsó munkanapja 2021. december 23. (csütörtök) lesz; ezen a napon egyesületünk 14:00 órakor zár. A két ünnep között alkuszos kollégáink otthoni ügyeletet tartanak halaszthatatlan biztosítási ügyekben.


Egyesületünk budapesti és nyíregyházi irodája 2021. december 24. és 2022. január 2. között tehát zárva lesz; ezidő alatt a kereskedelmi áruk értékesítése, valamint a TIR-igazolványok kiadása és visszavétele is szünetel. Nyitás: 2022. január 3-án (hétfőn).


A két ünnep közötti munkanapokon az MKFE Biztosítási Alkusz Kft. munkatársai otthoni, ügyeleti rendben tudják fogadni ügyfeleink halaszthatatlan ügyben írott elektronikus leveleit az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. központi e-mail-címen. Mivel a biztosítótársaságok a két ünnep között zárva lesznek, ezért flottát bővíteni vagy új biztosítást kötni nem lehet. Alkusz cégünk tehát csak azon ügytípusok esetében tud intézkedni, melyekhez a biztosítók közvetlen részvételére nincs szükség (díjigazolások, zöldkártyák kiadása stb.).


Köszönjük szíves türelmüket és megértésüket.


Minden kedves Tagunknak és Ügyfelünknek boldog karácsonyt és eredményes, szép új évet, a még úton lévő fuvarozóknak biztonságos hazautat kívánunk az MKFE valamennyi dolgozója nevében!

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.