Ma Brigitta napja van.

Jelöljön Ön is kiváló női logisztikust!

Újabb díj a Szállítmányozás 2023 konferencián

A Szállítmányozás 2023 konferencia nemcsak a legfrissebb szakmai trendek bemutatásának ad teret, de kiemelt fontosságú a piaci szereplők elismerésében és motiválásában is. A Waberer’s csoport méltányolja a nők szerepét a logisztikai szakmában, és ezt számos hölgy vezetői és igazgatói pozíciójával bizonyítja a vállalatnál. Az elmúlt években a női kollégák a logisztika számos területén értek el lenyűgöző sikereket, ennek elismerése hajtotta A Waberer’s-t, amikor megkeresték a Navigátorvilágot „Az év női logisztikusa” díj megalapításának gondolatával, hogy hozzájáruljanak ahhoz, hogy a női tehetségek előtt új kapuk nyíljanak meg, és az ő eredményeik is napvilágot lássanak ebben a főleg férfiak által uralt szakmában.


A Waberer’s csoport ezzel a díjjal nemcsak elismerést nyújt, hanem üzenetet is közvetít: a női vezetők és szakemberek ugyanolyan hatékonyan irányíthatják a logisztikai folyamatokat, mint férfi kollégáik. A jelölési folyamat kiváló lehetőséget kínál a szektor szereplőinek arra, hogy kifejezzék támogatásukat és elismerésüket azon kiváló női tehetségek iránt, akik a logisztikai ágazat fejlődéséhez járulnak hozzá.


Büszkén jelentjük be, hogy az idei Szállítmányozás konferenciát követő díjátadó gálán már elismerik a többéves szakmai és vezetői gyakorlat birtokában, a logisztikában sikeresen tevékenykedő, a jelölő cég/munkatársak által is elismert kolléganőket.


„Az év női logisztikusa” díj az elkötelezettség, a szenvedély és a kitartás ünneplése, amellyel a nők nap mint nap hozzájárulnak az ágazat fejlődéséhez. Ezzel a díjjal nemcsak az egyéni teljesítményeket ismerik el nekik, hanem hangsúlyozzák a vállalkozásuk elkötelezettségét a női szakemberek támogatásában és a nemek közötti egyenlőség előmozdításában.


Emeljük ki a kiváló női teljesítményt! Mutassuk meg együtt, milyen fontos szerepet játszanak női kollégáink a logisztika világában! „Az év női logisztikusa” címre 2023. november 10-ig várják az ajánlásokat a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címre.


Az ajánlás a következőket tartalmazza:

Szakmai pályafutás: vázlatosan írja le a jelölt pályafutását, és említse meg azokat a területeket, ahol a jelölt kiemelkedő eredményeket ért el. Például milyen pozíciókat töltött be, milyen projektekben vett részt, és milyen eredményeket ért el azokban.


Elismerések: ha a jelöltnek voltak korábbi elismerései vagy díjai a logisztika területén, említse meg ezeket!


Miért érdemes a díjra: írja le néhány mondatban, miért gondolja, hogy a jelölt érdemes lenne az „Az év női logisztikusa” díjra. Azokat a tulajdonságokat vagy eredményeket hangsúlyozza, amelyek szerinte kiemelkedővé teszik a kolléganőjét a logisztikai szakmában!


A pályázatok beküldési határideje:

2023. november 10.


a jelölést ide küldje:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.