Ma Brigitta napja van.

Dr. Kovács Alíz is megkapta „A Közúti Fuvarozókért” kitüntetést

A NiT Hungary 2023-ban is átadta „A Közúti Fuvarozókért” kitüntetést azoknak a szakembereknek, akik kiemelkedő érdemeket szereztek a közúti közlekedési szolgáltató magánvállalkozások tevékenységének támogatásában. Az ünnepi díjátadó gálára 2023. november 22-én került sor a Budapest Marriott Hotel dísztermében. Az elismerést idén Dr. Kovács Alíz, az MKFE volt főtitkára is megkapta.

A Budapest Marriott Hotel dísztermében 2023. november 22-én megtartott ünnepi gálára a NiT Hungary tisztségviselői mellett meghívást kaptak a társ-érdekképviseletek, a szállítmányozói és logisztikai szakmai partnerszervezetek képviselői, illetve a Közlekedési és Építési Minisztérium és a szakhatóságok képviselői.

A vendégeket Füle László, a NiT Hungary elnöke köszöntötte, külön elismerve és megköszönve azok teljesítményét, akik elkötelezettségükkel, támogató partnerségükkel kivívták a közúti fuvarozói közösség nagyrabecsülését és elismerését.

„A Közúti Fuvarozókért” díjat 2023-ban mások mellett Dr. Kovács Alíz, a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete korábbi főtitkára is megkapta.


Dr. Kovács Alíz kézjegyével is ellátta a díjazottak emléklapját

A további díjazottak:
Benke István, a Garancia Sped Kft. ügyvezetője, a NiT Hungary felügyelőbizottságának elnöke
(a díjat Benke István nevében lánya, Atkinson Zita vette át),
Peredi Péter, a Fuvarozó Vállalkozók Országos Szövetsége (FUVOSZ) főtitkára,
Szabó András, a NiT Hungary szervezeti referense.



Gratulálunk minden díjazottnak az elismeréshez!

 

MKFE Kommunikáció

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.