Ma Koppány napja van.

Utólagos útdíj garancia biztosítás

Minden vállalkozás igyekszik optimalizálni a működési forrásai felhasználását, ezért népszerű az utólagos útdíjfizetés intézménye is. A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. jelenleg három kockázati csoportba sorolja az utólagos útdíjfizetést kérő partnereit: alacsony, közepes és magas kategóriába, akik közül a közepes és magas kockázatú ügyfeleknek bankgaranciát vagy készpénzóvadékot kell letenniük a szerződéskötéshez. Az MKFE Biztosítási Alkusz Kft. és az Allianz Hungária Zrt. közös terméke ezeknek a vállalkozásoknakkínál kedvező megoldást: az Utólagos útdíj garancia biztosítással kitűnő kondíciók mellett teremtheti meg minden vállalkozás a lehetőséget arra, hogy tőkelekötés nélkül éljen az utólagos útdíjfizetés lehetőségével. A szerződéskötés feltételeiről érdeklődjön az MKFE Biztosítási Alkusz Kft. munkatársainál az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy Nagyné Szabó Tímea ügyvezetőnél, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. Keressen minket bizalommal!

Utólagos útdíj garancia biztosítás »

Miért ajánljuk?

  • Azért, hogy a továbbiakban ne legyen szükséges milliós összegek, azaz tőke lekötésére garancia, illetve biztosíték gyanánt.
  • Azért, hogy ne kelljen büntetést fizetni, ha esetleg nincs feltöltve a kártya.
  • A biztosításnak köszönhetően felszabaduló forrásoknak köszönhetően megnő a vállalkozás mozgástere, likviditása.
  • Nem csökken a vállalkozások banki hitelkerete.
  • Csökken a vállalkozások túlzott függősége egyetlen pénzügyi szolgáltatótól. (A biztosító által kiadott kötelezvény a bankgaranciával egyenértékű.)


Keressen minket bizalommal, és kösse meg Ön is Utólagos útdíj garancia biztosítását!

További kérdéseit várjuk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot, vagy keresse Nagyné Szabó Tímea ügyvezetőt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

Részletes tájékoztatás ITT>>


MKFE kommunikáció

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.