Ma Koppány napja van.

ADR-es szakembereket díjazott az MKFE

Magyarország 1979-ben csatlakozott az ADR-hez. A 40. évforduló alkalmából hat kiváló ADR-es szakember elhivatottságát és kitartását, a veszélyesáru-szállításért végzett munkáját ismerte el az MKFE október 29-én. Az MKFE aranyplakettjét Mosóczi László közlekedéspolitikáért felelős államtitkár és Ignácz József Péter MKFE-elnök adta át a hat szakembernek.


Az MKFE rendezvényén az ADR múltját, jelenét és jövőjét Sárosi György, a HVESZ ügyvezető igazgatója, az MKFE ADR-bizottságának elnöke és az IRU GEMD-bizottsági képviselője mutatta be az ünnepségen részt vevőknek.

A szakmai ismertető után Mosóczi László köszöntötte az ADR-es szakembereket. Az államtitkár elmondta, hogy a 40 éves jubileum alkalmat ad arra, hogy elismerjük mindazon kiváló szakértők munkáját, akik a közlekedésért felelős minisztériumokban vagy az egyéb hatóságoknál, közúti érdekképviseleti szerveknél megteremtették azt a jogszabályi, oktatási és ellenőrzési hátteret, amely az előbb említett szakemberek munkáját segítette. A most elismert szakértők sokat tettek az EU-s csatlakozás sikeréért és a közúti biztonság megteremtésének érdekében is.

A hat szakembert Karmos Gábor, az MKFE főtitkára mutatta be, méltatásuk után pedig az államtitkár és az MKFE elnöke adta át a kitüntetéseket. Elismerésben részesült dr. Baksa Sarolta, Bujdosó Lajos, dr. Csizmadia Éva, Csuhay Marianna, dr. Gyurkovics Sándor és dr. Molnár Éva.


dr. Molnár Éva, dr. Kovács Alíz, dr. Mosóczi László, Karmos Gábor, dr. Baksa Sarolta, Bujdosó Lajos, Sárosi György, Kovács Kornél,
dr. Csizmadia Éva, dr. Gyurkovics Sándor, Csuhay Marianna, Ignácz József Péter

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.