Ma Dénes napja van.

Online ügyfélfogadásra áll át az MKFE

Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a járványügyi szabályok minél szélesebb körű betartása és betarthatósága érdekében az MKFE Szolgáltató Kft. és az MKFE Biztosítási Alkusz Kft. home office rendszerben folytatja ügyfeleinek kiszolgálását, a személyes ügyintézésre e két kft. vonatkozásában az MKFE budapesti székházában nincs lehetőség. Egyesületünk budapesti székházában a pénztár-szolgáltatás szünetel: SEM készpénzzel, sem bankkártyával nem lehet fizetni. A TIR-okmányok kiadása és visszavétele bizonyos feltételekkel munkanapokon 15:00 óráig (pénteken 14:30-ig) lehetséges.


Az MKFE Szolgáltató Kft. 2020. március 16-tól, az Alkusz március 17-től áll át otthoni munkavégzésre. A veszélyhelyzeti munkarend visszavonásig áll fent.

Kérjük, hogy az alábbi elérhetőségeken keressék az ügyintéző kollégákat:


MKFE Biztosítási Alkusz:

Nagyné Szabó Tímea: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; 06 (1) 252 0688/294 mellék (MKFE Biztosítási Alkusz Kft. szolgáltatásai)
Lilik Éva: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; 06 (1) 252 0688/264 mellék (kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás, CMR-, kezesi biztosítás)
Bere Beatrix: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; 06 (1) 252 0688/234 mellék (kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás, CMR-, kezesi biztosítás)
Csabai Szilvia: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; 06 (1) 252 0688/263 mellék (kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás, CMR-, kezesi biztosítás)


MKFE Szolgáltató Kft:

Szmolicza Vivien; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; 06 (1) 252 0688/296 mellék (MOL-, DKV- és IQ-kártya, tengerjárati kompjegy, műholdas járműkövetés)
Papp-Lestár Judit: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; 06 (1) 252 0688/217 mellék (Move Expert sofőr-kiküldetés), külföldi ÁFA visszaigénylés, OBU EASY és FIX készülékek, YES! Money-kártya, Vialtis


A TIR-okmányok kiadása és visszavétele további intézkedésig változatlan rendben zajlik, DE KIZÁRÓLAG ELŐREUTALÁSSAL vagy ÁTUTALÁSSAL történhet a fizetés. Készpénzes vagy bankkártyás befizetésre nincs lehetőség, mivel pénztárunk zárva tart!

Kérjük, a könnyebb ügyintézés érdekében, adja le megrendelését e-mailben vagy telefonon, és egyeztessen időpontot a termékek átvételéhez. Amennyiben olyan terméket vásárol (például TIR-hez tartozó biztosítás), amelyet készpénzben szokott kiegyenlíteni pénztárunkban, vagy az összeghatár nem engedi meg az átutalásos számla kiállítását, munkatársaink előreutalást fognak kérni.

E-mailben vagy telefonon történt megrendelés esetén e-mailben küldjük el Önnek a számlát (PDF-ben), amelynek alapján kérjük az utalást. Az összeg beérkezését követően időpontot egyeztetünk a termékek átvételéhez.

A helyszínen csak akkor van lehetőség vásárlásra, ha mobiltelefonján tud banki tranzakciót indítani és az összeg átutalásra kerül. A tranzakció ellenőrzése hosszabb időt vehet igénybe, ezért segítse munkánkat azzal, hogy előre leadja megrendelését és jelzi, mikor jön.

Bócz Magdolna;
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; 06 (1) 252 0688/219 mellék
Virágh Imre; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; 06 (1) 252 0688/227 mellék


Köszönjük szíves türelmüket és megértésüket!

MKFE kommunikáció

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.