Ma Dénes napja van.

Teherforgalmi rakodóhely-felmérést készít a főváros (meghosszabbított határidő!)

Budapest Főpolgármesteri Hivatala egy olyan új projekten dolgozik, mely átláthatóvá tenné a fővároson belül mozgó vagy oda árut szállító tehergépjárművek mozgását, a rakodási területek kihasználtságát és a szállító-fuvarozó vállalkozások igényeit. A „LIFE IP HungAIRy” névre keresztelt projekt célja egy lekérdezhető adatbázis és online foglaltságjelző térkép, mely nemcsak a szállítás ütemezését teszi könnyebbé, hanem Budapest környezeti terhelését is csökkentené. Az érintett vállalkozások véleményét (kérdőíves formában) meghosszabbított határidővel, 2020. június 6-ig várják!


A projekt a tervezési szakaszban tart. A Városházán ezen dolgozó munkatársak — a szállító, szállítmányozó és fuvarozó vállalkozások bevonásával — első lépésben szeretnék felderíteni a fővárosban mozgó áruszállítók szokásait, flottájuk nagyságát, a szállítási relációkat, a rakomány tömegét, terjedelmét, a járművek károsanyag-kibocsátásait, a lerakodás műszaki kellékeit stb.


Mindezek megismeréséhez — az egyesületünkhöz írott levéllel — online, gyorsan kitölthető kérdőívet bocsátanak a vállalkozások rendelkezésére annak reményében, hogy egy átlátható rakodási területjelző térkép a későbbiekben majd az ő mindennapos boldogulásukat is segítse. A szervezők ugyanakkor nyitottak arra is, hogy a projekt későbbi szakaszában a kérdőívet kitöltőknek további, személyes tájékoztatót tartsanak a témával kapcsolatos workshopon, megbeszélésen.


A kérdőív kitöltésére (meghosszabbított határidővel) 2020. június 6-ig van lehetőség.


tovább a kérdőívhez »

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.