Ma Dénes napja van.

Fotópályázat turistabuszosoknak

A „Tourism is our Passion Photo Award” országos fotópályázatot hirdet a turizmus és vendéglátás területén dolgozóknak, hogy megörökítsék munkájuk mindennapjait. A verseny idei témája a „Változás”, mely ily módon emléket állít a pandémia által legsúlyosabban érintett ágazat rendkívüli időszakának.


Az elmúlt év a turistabuszos vállalkozásoknak is nehézséggel és kilátástalansággal volt teletűzdelve, azonban az összefogás és segítségnyújtás is szerepet kapott. Azoknak, akik a turizmusban és vendéglátásban dolgoznak vagy dolgoztak, gyökeresen megváltozott a munkája. Sokakon a fásultság jelei látszanak, és vannak olyanok is, akik közel állnak ahhoz, hogy feladják a hivatásukat, vállalkozásukat. Adjuk vissza a szenvedélyüket! Idézzük fel a szakmánk szépségeit!


A beadott pályaműveket szakmai zsűri bírálja el, a fődíjat pedig a közönségszavazás győztese kapja. A kiállításra minden kategória, zsűri és közönség által választott első három helyezettje kerül. Egy pályázó maximum 10 fotót küldhet be. A nevezés díjmentes. Az alkotásokat 2021. március 10-ig fogadják.


PÁLYÁZATI KIÍRÁS »

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.