Ma Gedeon napja van.

A Shell ideiglenesen bezárja öt hazai kútját

A Shell Hungary Zrt. 2022. augusztus 1-jétől öt magyarországi benzinkútján ideiglenesen szünetelteti tevékenységét. A társaság ellátásbiztonsági és munkaerő-gazdálkodási okokkal indokolta döntését. 


A Shell közleménye szerint az optimálisabb hálózati működés és a hatékonyabb munkaerő-gazdálkodás érdekében az alábbi öt töltőállomás üzemeltetését időszakosan szüneteltetik:

                 1089 Budapest, Kálvária tér
                 1112 Budapest, Hetényi u. 3.
                 2370 Dabas, Pesti út (július 29-től ideiglenes üzemszünet)
                 8000 Székesfehérvár, Balatoni út
                 8500 Pápa, Celli utca 6.


A vásárlók 5 -10 km -en (Dabas esetén 30 km -en) belül találnak másik Shell állomást, így a vállalat üzemanyagát választók ellátása folyamatosan megoldott. Ez az intézkedés egyben segítséget jelent a munkaerőhiánnyal küzdő Shell töltőállomáshálózatnak, mivel a tervezett újranyitásig a munkatársak más, nyitva tartó állomásokon folytatják a munkavégzést.


További hír, hogy tesztüzemben — az idén februárban nyitott mosonmagyaróvári kamionos állomás mintájára — egy debreceni, illetve egy mosonmagyaróvári töltőállomás kiszolgálását a Shell szerződött vállalati partnerei igényeire szabva alakítja át 2022. augusztus 3-tól (Mosonmagyaróvár, Gabonarakpart 6., valamint Debrecen, Balmazújvárosi út 5.)

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.