Ma Zsigmond napja van.

„Közlekedik a család” vetélkedő – autót nyerhet a legjobb!

Az elmúlt évek kedvező tapasztalatai alapján az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság és szakmai támogató partnereikkel együtt idén is meghirdeti a „Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedőt. A verseny fődíja egy 1.2 SKODA Rapid Spaceback személygépkocsi.


A „Közlekedik a család” versenyre nevezhet minden olyan magyarországi lakóhellyel rendelkező család, ahol legalább az egyik szülő rendelkezik érvényes „B” kategóriás vezetői engedéllyel, továbbá 6–17 év közötti gyereke(ke)t nevelnek.

A területi versenyeket a fővárosi és a megyei balesetmegelőzési bizottságok bonyolítják le 2016. április 23. és június 4. között, az alábbi ütemezés szerint:

  • Április 23. Budapest, Tatabánya, Szeged,
  • Április 30. Eger
  • Május 7. Kaposvár, Békéscsaba, Salgótarján, Székesfehérvár
  • Május 21. Cegléd,Győr, Miskolc, Pécs, Szombathely,
  • Május 28. Veszprém, Szekszárd, Nyíregyháza
  • Május 29. Nyíregyháza, Debrecen
  • Június 4. Kecskemét, Szolnok, Zalaegerszeg

A pontos helyszínekről és időpontokról a verseny honlapján – www.kozlekedikacsalad.hu – tájékozódhatnak az érdeklődők. A területi versenyre a honlapon elektronikus úton, valamint a vetélkedő napján, a helyszínen személyesen lehet jelentkezni.

Internetes játék

Az ORFK-OBB 2016. május. 2. és 2016. június 5. között 5 fordulós közlekedésbiztonsági játékot hirdet. A Közlekedésbiztonsági ismeretek most üzemanyag-utalványt, Skoda illetve ORFK-OBB ajándékcsomagot érhetnek. A játék végén a legjobban teljesítők között kisorsolnak egy egyhetes Skoda tesztvezetést egy tank üzemanyaggal.

Díjak

A feladatokat eredményesen teljesítők között Autós Nagykoalíció felajánlásaként fordulónként 1 db 10.000 Ft értékű üzemanyag-utalványt, a Porsche Hungária Kereskedelmi Kft. felajánlásaként 1 db 10.000 Ft értékű Skoda ajándékcsomagot, az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság felajánlásaként 10.000 Ft értékű ajándékcsomagot sorsolunk ki fordulónként. A játék végén a legjobban teljesítők közül pedig kisorsolunk egy egyhetes Skoda tesztvezetést egy tank üzemanyaggal.

Országos döntő

A családi vetélkedő országos döntőjét 2016. június 18-19-én kerül megrendezésre Budapesten.

A családok tesztlap kitöltése után autós és kerékpáros ügyességi feladatokban, műszaki ismeretekben és elsősegélynyújtás terén mérik össze felkészültségüket. A SKODA Rapid Spaceback bármely család megnyerheti, mely ismeri, és megfelelően alkalmazni is tudja a mindennapok biztonságos közlekedéséhez szükséges szabályokat.

Ha a versennyel kapcsolatban bővebb információk itt.

MKFE kommunikáció

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.