Ma Ivó, Milán napja van.

Hétvégén visszatér a tél – a Magyar Közút az érintett területeken megerősített szolgálatot rendelt el

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései alapján mától kezdődően az ország nagy részén havas eső, havazás várható, és jelentősen csökken a hőmérséklet is. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. jelezte, hogy a havazással várhatóan érintett területeken valamennyi hóeltakarító eszközét készültségbe helyezte, ennek ellenére kérjük tagjainkat, hogy a hétvégén fokozott óvatossággal, az út- és látási viszonyoknak megfelelően közlekedjenek.


A Meteorológiai Szolgálat mai tájékoztatása szerint nagy mennyiségű csapadékra és tapadó hóra számíthatunk a február 2-4-i hétvégén. Az aktuális időjárási viszonyokról, az utak állapotáról szóló információt az Útinform honlapján találnak, melyet naponta többször is frissítenek. Kövesse ön is figyelemmel a tájékoztatást!

Út- és látási viszonyok a közutakon

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arról tájékoztatta a lakosságot, hogy a havazással várhatóan érintett területeken valamennyi hóeltakarító eszközét készültségbe helyezte, a szükséges beavatkozásokat megerősített irányító személyzettel látja el. A társaság a havazással érintett területeken ütemezetten látja majd el ezen hóeltakarítási munkákat. Ez azt jelenti, hogy első körben a gyorsforgalmi- és főutakon avatkoznak be, majd ezt követik a mellékutak. A folyamatos munkavégzése mellett is lehetnek időszakosan télies útviszonyok egyes térségekben.

Kérjük tagjainkat, hogy tájékozódjanak, mielőtt útnak indulnak, és a fentiek figyelembe vételével közlekedjenek!

(forrás: Magyar Közút, OMSZ, Útinform)

 

MKFE kommunikáció

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.