Ma Adrienn, Mária napja van.

MEGHÍVÓ az MKFE rendkívüli Tisztújító Küldöttgyűlésére

Tisztelt Küldöttek! Tisztelt Tagjaink! Az Elnökség a június 27-i ülésén hozott döntésével» 2024. szeptember 7-re (szombat) rendkívüli Tisztújító Küldöttgyűlést hívott össze, amelyen az alábbiakban részletezett tisztségviselő választásokra kerül sor. A Küldöttgyűlésre az MKFE Elnöksége nevében tisztelettel meghívjuk Önt! Kérjük Tisztelt Küldötteinket, hogy a küldöttgyűlésre hozzák magukkal valamely személyazonosításra alkalmas, érvényes fényképes igazolványukat (személyazonosító igazolvány, útlevél vagy jogosítvány) továbbá lakcímkártyájukat, amelyet a regisztrációnál be kell mutatniuk a szavazócédulák átvételéhez. Köszönjük!



A rendezvény helyszíne
Holiday Inn Budapest Hotel
Budaörs 2040, Rubik Ernő u. 2.
Térkép ITT»

A rendezvény időpontja:
2024. szeptember 7. (szombat) 10:00
(Határozatképtelenség esetén 10:30)

A Küldöttgyűlés napirendje:

1. Tisztségviselő választás:
Elnökhelyettes
Felügyelő Bizottság tag (1 fő)
Személyszállítási Tanács tag (1 fő)
 
A küldöttgyűlésen az Egyesület szavazati joggal rendelkező küldöttei szavazhatnak.

Részvételi szándékát kérjük, jelezze az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen!
Jelentkezésekor kérjük, adja meg MKFE tagi azonosítóját, a vállalkozása nevét, és a Küldöttgyűlésen résztvevő(k) nevét. Köszönjük!

Kérjük Tisztelt Küldötteinket, hogy a küldöttgyűlésre hozzák magukkal valamely személyazonosításra alkalmas, érvényes fényképes igazolványukat (személyazonosító igazolvány, útlevél vagy jogosítvány) továbbá lakcímkártyájukat, amelyet a regisztrációnál be kell mutatniuk a szavazócédulák átvételéhez.
Köszönjük!

A Küldöttgyűlést követően kötetlen szakmai konzultációra, az aktuális szakmai kérdések megvitatására is lehetőséget biztosítunk.


 
Megjelenésére és aktív részvételére feltétlenül számítunk!
 
Az MKFE Elnöksége

MKFE kommunikáció
Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.