Ma Valéria napja van.

Az MKFE pályázata fuvarozó keresésére

Egyesületünk pályázatot ír ki teljes jogú tagjai körében évi három fuvarfeladat lebonyolítására Svájc és Magyarország viszonylatában. A felhívásra elsősorban vámkezelésben jártas, kishaszongépjárműves fuvarozók jelentkezését várjuk.


Megbízható, precíz fuvarozót keresünk, aki alvállalkozó bevonása nélkül az elkövetkezendő időszakban, határozatlan ideig vállalná az MKFE által kiadandó és visszavett TIR-igazolványok együttes célbajuttatását és visszahozatalát Budapest – Genf – Budapest viszonylatban. Egy-egy fuvar tömege kb. 65 kg.


A fuvarfeladatokat általában évi 3 alkalommal, rendszerint január, május és szeptember hónapokban kell lebonyolítani, az Egyesülettel előzetesen egyeztetett ütemezés szerint. A visszavett TIR-igazolványokat a fuvarozó az MKFE budapesti székházában rakodja fel, majd svájci rendeltetési helyére (IRU) juttatja el. Ott felrakodja a dobozba csomagolt új TIR-igazolványokat, és vámkezelést követően lerakodja az MKFE székházánál.


a fuvarfeladat jellemzői: rendszeres, hosszú távú együttműködés
felrakási cím: MKFE; 1149 Budapest, Egressy út 77
lerakási és visszfuvar felrakási cím: La Voie-Creuse 16 CH-1211 Geneva 20, Svájc
rakomány: TIR-igazolvány
egységrakat, csomagolás: kartondobozokban. A dobozok típusa és mennyisége az aktuális szállítástól függ.
hozzávetőleges dobozméretek Budapestről (cm):
                        • 43 x 47 x 33, tömege: kb. 50 kg
                        • 45 x 23 x 9, tömege: kb. 5 kg
                        • 45 x 23 x 12, tömege: kb. 6,5 kg
hozzávetőleges dobozméretek Genfből:
                        • csak kis dobozok (45 x 23 x 12 cm) vannak, darabszám szerint kb. 5–15 között (felhasználói igényektől függően).


A vámkezeléseket kivitel és behozatal esetén is a meghatározott vámügynökségek közreműködésével kell elvégeztetni. MKFE-partner: VÁMCO Kft., Szombathely. IRU-partner: Gerlach.


A fuvarozók pályázataikat a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldhetik 2023. október 15-ig. Csak teljes jogú MKFE-tagok pályázhatnak. A megbízás elvégzéséért kalkulált fuvardíjat az évenkénti 3 alkalom figyelembevételével bruttó, áfás összegben kérjük megadni, beleértve minden egyéb költséget (üzemanyag, parkolás és úthasználat). Kérjük, hogy a pályázatban tüntesse fel MKFE-tagsági számát!


A beérkező pályázatokat 2023. október 31-ig bíráljuk el. A kiválasztott fuvarozót e-mail-ben értesítjük.

 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.